Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma tam 3 yıl önce bugün falcao transferi için üyelik oluşturmuştum. Aslında yıllarca dışarıdan ziyaretçi modunda takılmıştım en az 12-13 yıl vardır geçmişim. Burada çok kıymetli çok değerli futbol yorumları okuyup çok güzel vakit geçtiğini hep hissetim. O gün o sinerjiyle falcao geldi belki çok bekleneni veremedi ama geldiği gün dün gibi aklımda özellikle GSC deki ortam. Şimdi yıllardır kanayan yaramız 6 numara Torreira tek umudumuz tek duamız yine mutlu sonla bitecektir, nice şampiyonlukların olduğu güzel sağlıklı transfer nöbetlerine

lan çıkıp delikanlı gibi biz hiçbir bok bilmiyoruz diyin, makara goygoy yapıp sakalımıza bakıyoruz diyin ayakta alkışlayalım.

yarın da gelebilir, gelmeyedebilir diye haber mi olur? zaten olabilecek bütün olasılıkları söylüyorsunuz. bizim gs muhabirleri kepazelikte birbiriyle yarışıyor.

17-18 evren göz harici bir tane elle tutulur adam gelmedi.
Trt de bir muhabir var emre gönülşen mi nedir. Diagne kamptan ayrilmis Diagne 11 oynayacak diyor macta

madem bu kadar olumsuz bu gd ve hy, Galatasaray Torreirayı transfer edemeyecek dese ya, diyemezzzzlerrrrrr yemezz ya transfer edersek…, dimiiiii, mesela olurya bi aksilik falan bişiler olur alamayız, tüm dünya olacak derken biz acaba belki falan dedik yine biz bildik diyecekler… haaa gelirse de yönetime yardımcı olmak için siz taraftarları gazlamadık, masustan söyledik diyecekler. 35 milyon taraftar salak bi siz akıllısınız ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt