- 29 Temmuz 2011
- 17.487
- 8.957
- 1.738
Olsun da zaten bunda da cuvallarlarsa hak ediyorlar eleştirilmeyiYalnız öyle bir ortam yaratıldı ki torreira gelmezse dursun’un işi zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun da zaten bunda da cuvallarlarsa hak ediyorlar eleştirilmeyiYalnız öyle bir ortam yaratıldı ki torreira gelmezse dursun’un işi zor
inandırıcı gelmediBerkana üzüldüm. Taylan gitmeliydi
Yakup denen HERIF Kolpada Ertem Senerle yarisirNvzt tersini söyledi bugün
Zor transfer yani olmaması normal karşılanır albenimiz kalmadıOlsun da zaten bunda da cuvallarlarsa hak ediyorlar eleştirilmeyi

berkan'ı çok ararız
Ben de ümidi kestim berkandan. Belli ki kendini iyi topçu zannediyor ve taraftar beni anlamıyor kafasında. Gelişime kapalı demektir buBerkan'ın garip hareketleri var. Gereksiz agresyon halindeydi kamp boyunca. Boey'le falan aynı bildiriyi paylaşmak vs bi enteresan eleman, baskıyı kaldıramadı. Taylan'a neler neler dendi çocuğun en ufak bi tepkisi bile olmadı.
Valla her transferi medyaya düşürmeden halletsinler o zaman olmuyorsa da olmuyor deyip devam etmeyi ogrenselerdi daha önceki tecrübelerden evet zor ama şartlar bu kabul etmiyorsa niye diretirsin başına gelecekler belliyken he adam bir gün ok derse teklifin masada zaten ama yılan hikayesi her transfer yönetime yazarZor transfer yani olmaması normal karşılanır albenimiz kalmadı