Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.289
- 11.575
- 1.838
dursun'da cuce fantezisi mi var?efecan gelirse hic sasirmam fena da olmaz fiyat uygunsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun'da cuce fantezisi mi var?efecan gelirse hic sasirmam fena da olmaz fiyat uygunsa
efecan için bonservis vermeye gerek yok. ikna etsin klubunu beleşe gelsin edemiyorsa da kalsın sözleşme uzatırken düşünecekti.efecan gelirse hic sasirmam fena da olmaz fiyat uygunsa
Torreira'da son durum nedir arkadaslar?
Herhalde kiralık gitmiştir.berkan 13 km koşuyor diye geldi.. tecrübesiz kadroda hepsi değer kaybetti. berkan gitmemeli idi. ligde senelerce iş yapacaktır.
söz dinliyor en azındantürk taraftar topluluğunun ne kadar salak olduğuna dair birkaç örnek bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 171381
Foruma tam 3 yıl önce bugün falcao transferi için üyelik oluşturmuştum. Aslında yıllarca dışarıdan ziyaretçi modunda takılmıştım en az 12-13 yıl vardır geçmişim. Burada çok kıymetli çok değerli futbol yorumları okuyup çok güzel vakit geçtiğini hep hissetim. O gün o sinerjiyle falcao geldi belki çok bekleneni veremedi ama geldiği gün dün gibi aklımda özellikle GSC deki ortam. Şimdi yıllardır kanayan yaramız 6 numara Torreira tek umudumuz tek duamız yine mutlu sonla bitecektir, nice şampiyonlukların olduğu güzel sağlıklı transfer nöbetlerine![]()
Berkani anca anası babası arar bende çok iyi Galatasarayliyim ama takımda oynamıyorum Galatasarayli olmak bizde oynamak için bir kriter değilberkan'ı çok ararız
evander 10 numaraya,mertens forvetetorreira
yunus oliveira midso kerem
martens
c.ronaldo
Ters ayak neresi oluyor hocam, Taylan'in ayağı yok kiBerkan mı Taylan mı derseniz ben şahsen Taylan derim? Taylan en azından ters ayağını kullanabiliyor. Berkan'ın çok koşmaktan başka bir özelliği yok. Bir merkez orta sahanın ters ayağı bu kadar kötü olamaz olmamalı. Bana kalırsa ikisi de gitmeli ama yabancı kuralı muhabbetinden ötürü el mecbur biri kalmalı.
modern futbolda pas diye birşey kalmadıPas özürlü