Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Gedsonda bırak burhanı, bizim komple yönetim patladıBurhan in en son Gedson Galatasaray da dediği gece , Gedson Rize’ye gitmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonda bırak burhanı, bizim komple yönetim patladıBurhan in en son Gedson Galatasaray da dediği gece , Gedson Rize’ye gitmişti
Bedavaymis acikcasi
Şarkı öyle benlik bişey yok. Yani sallamasyon çıkarsa bu burhan ı öperler demek istedim.
Benim için 20 düzledim
GscimbomMobile
Ne diyor Di Marzio ?Kap için tüm şartlar oluştu nerdeyse, di marzio da meşhur çümleyi kurdu mu tmmdır
Biz bayiliyorduk ona sıfatına tükürdugum bitik oyuncuRugani turkiye'ye gelmek istemiyormuş.![]()
Sampdoria fight Galatasaray for Juventus defender Rugani - Football Italia
Sampdoria are emerging as the new favourites to sign Juventus defender Daniele Rugani, ahead of Galatasaray, Empoli and Hellas Verona.football-italia.net
Gedson diyince BElmas nefretimi hatırlıyorum yeniden, bütün modum kaçıyor. Ulan adam ne büyük kazıklar soktu bize. Transfer yapmayarak bile kazık soktu.Burhan in en son Gedson Galatasaray da dediği gece , Gedson Rize’ye gitmişti

çook ta fifiii, gelsin de zabaha kadar hesaplasınlar, ama önce yemlendikleri koçun hesabını da yapsınlarYalnız mertens harbi harbi alınırsa asporda falan muhasebecileri izleriz bol bol
tamam da 5 m bakanMertensi gibi adama burun kivriliyor
eger gelirse 10 gol 10 assist banko
Teklif yapmışızdır da olmaz o iş o maliyetlere, yatar bu transfer.Mertens isi ciddi gibi
Di marzio dogruladi