Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.025
- 2.668
Ali Akmana kendine kimi örnek alıyorsyn deseler mertens der heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı sadece santrafor olarak düşünmemek lazım. Kanatlarda ve forvet arkası, bazı maçlarda 2. forvet olur Sefer olmadığında santrafor oynar. Gelirse her maç oynayacaktır bir şekilde.2. Santrafora 5m mi gomecez yani
GscimbomMobile
online egitim versin cok istiyorsaMertens yunus ve kerem için de öğretmen olur hoca olur yaşam koçu olur
Gedson a da yazık oldu . Adam yıllarca bizde oynayacaktı . İnat uğruna harcadılar adamıHayrını göremesinler inşallah, elmas denen adam haindir.
toregranın bilet kontrolu yapıldı mı
Az sonra transfer baronu Nevzat gelir noktayı koyar![]()
Sarr monacoya gidiyorSarr ı alalım
Bu İtalyanlar bizi yolunacak kaz felan mı zannediyor,Ruganni 'ye 10 milyon,Mertens'e 5 milyon vs.Tamam transfer yapacağız,para saçacagiz ama mantıklı sallayın bari.Torreria, Evander gelsin yeter fitim ben.

Tier 3Ajanspor zaten yasak değil mi
Üzülmekten çok takıma dinamit koydu herif. Hem kapımızda yatan adamı rakibe kaptırdı, hem de takımı ortasahasız bıraktı. Bu senenin planını bile zora soktu geçen seneki başarısızlık.Yemin ederim benim de en çok üzüldüğüm transferdi
Bi de şu çocukta makul bir opsiyon olsa süper olacak . Çok büyük bir potansiyel varAli akmaaannnnnnnn
Manavcidan yalanci cikmazManav bitti diyor bunlar bitmedi diyor Kim yalan söylüyor