Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.025
- 2.668
Transfer haberi vermeden de o herif hiç çekilmiyor. Çünkü futboldan zerre anlamıyorAli Nacinin bu sene tutan haberi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer haberi vermeden de o herif hiç çekilmiyor. Çünkü futboldan zerre anlamıyorAli Nacinin bu sene tutan haberi yok
Aynen renktas.Üzülmekten çok takıma dinamit koydu herif. Hem kapımızda yatan adamı rakibe kaptırdı, hem de takımı ortasahasız bıraktı. Bu senenin planını bile zora soktu geçen seneki başarısızlık.
Manyak bu adam, Melo ile çalışsaydı nolurdu acabaTudor bir taraftari dövmüs yarin isine son verilecekmis yerine De zerbi geliyo
Lol
Abartinin önde gideni, iyiki olmadi.Gedson a da yazık oldu . Adam yıllarca bizde oynayacaktı . İnat uğruna harcadılar adamı
Yeni kral Di Nevzatto
özür dilerimsil
İlk ben paylaştım
Ikisinden biri rip olurdu.Manyak bu adam, Melo ile çalışsaydı nolurdu acaba![]()
nereye gelmiş?Ali Akman gelmiş bi tanesinin haberi yok, bide bize Torreira duyumu veriyorlar.
Ben anlamadım biz ruganiyi napcazözür dilerim
Keske ama en son yine o patlamisti.Menajeri vermiş kırmızıyı aslı varsa, HY’nin bir tarafına patlayacak olmasından haz almıyor değilim
Öyleymiş malesefSarr monacoya gidiyor
Ben beğeniyordumAbartinin önde gideni, iyiki olmadi.