Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
6 boşta şu an sanırım PvA 3 u almis bu senetoreira kaç numara giyer beyler
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 boşta şu an sanırım PvA 3 u almis bu senetoreira kaç numara giyer beyler
seferovic kalitesinde forvet alacagız diyen erden.ben değilim abi.ayrıca ndombele yerine evanderi isterim.ndombelede tek kalmısızSergo o işler öyle olmaz bence yıllığı bu kadar yüksek adamı alternatif yapamazsın formda olan Seferovici de yedek yapmazsin ayrıca 2.2 de maaşı var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
41 yada 41.5dur muhtemelentoreira kaç numara giyer beyler
+ zekidybala
zaniolo
abraham
pellegrini
wijnaldum
veretout
manyak bir takım oldular cidden
Ndombilik gelmesin ben istiyor zeki oyuncu ben istemiyor kafası kırık futbolcuseferovic kalitesinde forvet alacagız diyen erden.ben değilim abi.ayrıca ndombele yerine evanderi isterim.ndombelede tek kalmısız
bolognoya kiralık gidecek diyorlardı ama süreç ağır işliyormuş+ zeki
eldor hala gitmedi mi bir yere?
Kim kime 90 dakika da bedavadan %20 veriyor Renktaş.antalya 0.5 üst illegalde bile 1.22 değmez
Oyuncu hakkinda pek bir bilgim yok ama tek bildigim Juventus taraftari tarafindan begenilmiyor.rugani için yorumun nedir beğenir misin
41 yada 41.5dur muhtemelen
22 yabancı var galiba fbde yanlış görmediysemKoç yabancı sınırını kaldırtır bu sezon. Jesus hozam Portekizce'den başka dil bilmiyor belli ki.
40 dan fazla değildir.41 yada 41.5dur muhtemelen
Kramponları kulüp sağlıyor sen gündelik ayakkabı al.toreira kaç numara giyer beyler
Yabancı yedek kaleci bakıyorlarmış şimdi de. Ligin başlamasına 1 hafta var 9 fazla yabancıları var hâlâ. Baya meydan okuyor adam.22 yabancı var galiba fbde yanlış görmediysem