Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk bişey bilmiyo hatta bütün basın

Dubo mubo yabancı basında düştü,seferde öyle,olivierada,torreiradan kimsenin haberi yoktu dış basın yazmasa bi yazdılar hepsi gs görüşüyo dedi, kolpacı bide 15 gündür görüşüyo diyo 2 haftadır carvalhoyu söylüyodu halbuki

En fazla haber dışardan gelince doğrumu diye soruyodur
Ha yani sen ali akmanin istanbulda olduguna ve bunu sport digitale calisani haric kimsenin bilmedigine inaniyorsun yani?

Ben hy biliyor veya bilmiyor konusuna birsey demiyorum. 1kisi haric hic kimseden ses cikmadiysa ali akmanin istanbulda olduguna inanmiyorum diyorum

Berkanda gönderilmeli

Şekil şukul yapacak kişilere ihtiyaç yok

Şekli şuklu sahada rakibe yapsaydında sezonu 0 gol 0 asistle kapamasaydın

Bunları havaalanında karşılamaya gider twitterda sevgi seli gösterirsen böyle olur

Adamlar koskoca bizi küme düşürüyodu,utançlarından sokağa çıkmamaları gerekirken bide trip yapıyolar

Boşverin Ali Akman'ı reisler, onu zaten bi gün bos vakitte alırız. Bu Torreira nolacak şimdi, bu hıyarlar neye güvenerek yarın gelecek dedi

Ha yani sen ali akmanin istanbulda olduguna ve bunu sport digitale calisani haric kimsenin bilmedigine inaniyorsun yani?

Ben hy biliyor veya bilmiyor konusuna birsey demiyorum. 1kisi haric hic kimseden ses cikmadiysa ali akmanin istanbulda olduguna inanmiyorum diyorum
Yok ali akmanla ilgili bişey demedim haluğun kolpaladığını söyledim genel olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt