Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurelien Chedjou: "Igor Tudor'un Marsilya'daki durumuna şaşırmadım. Türkiye'de küçük bir kulüpten Wesley (Sneijder) gibi bir çok ünlü oyuncunun olduğu Galatasaray'a geldi. 3-5-2 sisteminde çok koşmanız gerekiyordu, maçlarda durum kötüye gidiyordu."

Aurelien Chedjou: "Sonra biz oyuncularla çatıştı ve bazı oyuncular başkana şikayete gitti. Igor Tudor'un Galatasaray tecrübesinden bir şeyler çıkaracağını düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla hala aynı."

Bu Torreira bizi pazarlik araci olarak kullanip bir Italyan kulubune gider. Bunu basina dusuren de kendi menejeridir. Gene gaza geldi taraftar. KAP gelmeden kimseye inanmayin. Bu arada biz KAP’a oyuncu yazip almamis kulubuz.

Altta gözü İtalya'da gibi birşey mi yazıyor ?
yep bunu iki gundur soyluyorum forum da ama kimse orali olmuyo
bu bilinen bisey
serie a'dan teklif gelmezse gelir buraya anca.
muhtemelen 2 hafta daha bekler, ne kadar riske girmek ister onu bilmiyorum.

Ulan resmen şu şekilde kullanılıyoruz 2 senedir

images - 2022-08-03T101055.426.webp

yep bunu iki gundur soyluyorum forum da ama kimse orali olmuyo
bu bilinen bisey
serie a'dan teklif gelmezse gelir buraya anca.
muhtemelen 2 hafta daha bekler, ne kadar riske girmek ister onu bilmiyorum.

Zaten Fabrizio Torreira hala cevap vermedi diyor biz zaten anlasmisiz Arsenalla

bitmesi icin bir telefona bakar

Sampdoria istemisti ama istedigi maasi veremezler

ha son anda Juve veya Roma devreye girer is biter o baska mevzu

ama bizim maasa kimse veremez

Ya hocam kötü niyetle sormuyorum ama cidden merak ediyorum. Tamam son 1-2 yıldir yaşı da ilerleyince performans düşüşü oldu ama sırf gol olmasın diye kaç defa senin takimin için sakatlanan. Şampiyonluklarda kilit noktalarda yaptığı insan üstü kurtarışlarla şampiyonluklarinda büyük pay sahibi olan bu Muslera ya kininin nefretinin sebebi nedir Allah aşkına? Aldığı para diyosan son kuruşuna kadar helal değil mi bak bir sürü faydası olmuş ve anlaşma yapıldığında kur kactaydi bir bak istersen. Bunu soruyorum çünkü bir Galatasarayli olarak Muslera ya sadece yürekten teşekkür ederim başkada bişey demem. Geçen seneden beri bazı maçlarda kötü performanslar sergilesede Muslera Musleradir. Yani bu nefret ne için hiç bir sebep bulamıyorum. Sebebini banada anlatırsan çok memnun olurum
başka arkadaş gibi prof futbolcu ile sade taraftarı aynı kefeye koyup kıyas yapmadığın için anlatırım elbette, maksat muhabbet.

benim ne kinim ne nefretim var, tek bir cümleden bunu nasıl çıkarabildin anlayamadım. Vurguya da tek bir konu üstünden yapmışım; maddiyat.
Bizim yakın geçmişimizde yabancı kaleciler tutmuştur bunun biraz da etkeni yerlilerin kötü seçilmesidir. Muslera çok iyi kariyer geçirdi kabul ama sahaya pislediği sezonlar oldu, bunu yaşı ilerledikten sonra birkaç düşüş diye açıklayamazsın.

Kur ile bağlantını da anlayamadım. Bu adam 5-6 kurdan imza attı da şimdi o maaş aslında TL olarak çok mu düştü? Yerli mi bu adam? Her sezon verilen sözleşme uçuktu. En başından beri dünya genelinde hep en fazla kazanan kaleciler listesindeydi. Kendisi de maddiyatı çok önemsiyor, bunu dile getirince ben mi kötüyüm.

Başarı sağlaması için verilmiyor mu bu kontratlar? Sen sakatlansa da bunu taahhüt ediyorsun zaten, ondan da hep en iyisini bekliyorsun. Karşılığını verince neden ilahlaştırma gereği duymalıyım çünkü işini yapmış.

Güncel olarak Uğurcan'lar Altay'lar 1 milyon seviyesininde belki biraz altı belki biraz üstü. bir de yerli kaleci, ileriye yabancı atıyorlar. Sende de bu avantaj olsa fena mıydı?

Ben ne oyuncuma düşmanım ne de nefretim var. Şartların çok ağır olduğunu ve kale için çok fazla fedakarlık yaptığımızı düşünüyorum. Transfer konusunu daha fazla kirletmeyelim özelden yazabilirsiniz. Buradan ne yazsam kendisinin kitlesi olduğu için uzayacak gidecek.

Perşembe günü KAP,'ı gelir, Cuma sabaha karşı iner. Havalimanında 3'e kadar bekleyen taraftarları görürüz. Aynı gün sağlık kontrollerinin ardından imzalar atılır. Haftasonu da ev bakar Torreira kardeşimiz.
Boş gezmesin, Pazar günü formamızı terletsin. Sonra ev bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt