Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan bir şey dememiş ki. Arsenal'e ben bile ulaşabiliyorken neden araya başka menajer koyulmak istendi diye sormuş. Koyuldu da dememiş. Resmi açıklama derken de Lucas'ın KAP bildiriminde bahsediyor. Güvenilir kaynak değil bence ama transferle ilgili olumsuz bir şey yazmamış ki

Evet bazı arkadaşlara çevirmen lazım iyi yapmışsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burhan bir şey dememiş ki. Arsenal'e ben bile ulaşabiliyorken neden araya başka menajer koyulmak istendi diye sormuş. Koyuldu da dememiş. Resmi açıklama derken de Lucas'ın KAP bildiriminde bahsediyor. Güvenilir kaynak değil bence ama transferle ilgili olumsuz bir şey yazmamış ki
Araya başka menajerler koyarsan oyuncunun kendi menajerinin de istekleri değişir,artar diyebilmenin de önünü açıyor işte Burhan

Burhan Can Terzi, Savaş Çorlu, Salim Manav vb. Klasik Fotospor muhabirleri kıvamındalar.

Bu kişilere inanıp transfer bitti diye sevinmemek, yattı diye de üzülmemek lazım.

Lucas transferi de kolay değil. Sneijder için 20 gün bekledik kulüp ile anlaştıktan sonra ikna olması için.

Aynı ayarda tabi ki değiller ama Arsenal kurtulmak istiyor bir an önce oyuncu da en iyi kararı vermek ve yaka paça giderken de maddi kayba uğramamak.

O yüzden 3-4 gün daha sürebilir transfer. Aşırı uzayacağım sanmıyorum Cumartesi-Pazartesi arası olumlu olumsuz şekillenme ihtimalinin yüksek olduğunu hissediyorum.

Bakalım görelim.

Son dönemlerde bekleyip sonuca vardığımız transferleri sıralasak kimler girer listeye Falcao denen at hırsızı dışında

Sen de aynı manayı çıkardın yani. Bense bu gece gelmeyecek oyuncu için davilla araya sokuldu bahanesini kullanan bir muhabir görüyorum şahsen o mesajda. Düpedüz bahane arama çalışmaları
Adam zaten bunu dün söyledi, dün söylediğinden farklı bir şey dememiş ki

Gazetecilikte, "bir haberi en az iki farklı kaynaktan doğrulatmadan girme" diye kural vardır.

- Sportcell'deki gencolar Torreira'nın arkadaşından Dm alıp bitti diye haber giriyorlar.
- Burhancan menajer gelcez dedi diye hemen atlayıp emojili haber basıyor.

Bu arkadaşlar gazetecilik bilmiyor diye olan taraftara oluyor. Bunlar kesin bitti yazmasa bu kadar beklentiye girmeyecekti taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt