Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.207
- 3.013
biraz çılgınlık iidir reyizKur mevzusu böyleyken 3.5 vermek bile çılgınlıktır renktaşım.
oscar bizim ligdeki defansların akıllarını alacak bi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz çılgınlık iidir reyizKur mevzusu böyleyken 3.5 vermek bile çılgınlıktır renktaşım.
biraz çılgınlık iidir reyiz
oscar bizim ligdeki defansların akıllarını alacak bi adam
Ben de boydan girecemGelmezse İspanyolca gireceğim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ikisi de olmadı. Stabil durumda herşeyNeler oldu? Torreira mı yattı, Oscar mı geldi? Takip edemedim.
Çok iyi olur. Yeri gelir kanatlarıda yedekler lakin olmaz bu transfer.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen seneyi baz alırsak; askerden yeni gelmiş gibi olduğumuz hakikattir.Abaza ergen gibi herkese sulanıyoruz izlenimi veriyor bu sosyal medya
WoWToreireia yatmış.
Şezlonga mıToreireia yatmış.
niye öyle yapsın? Hadi yapıyor diyelim Dursun niye tutsun?Bu Bossmanspor adlı kullanıcı hafttalardır cenk ergünün bazı transferlere engel olduğunu söylüyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır ÇekyataŞezlonga mı
aynen abi tesekkür ederimbu bilgi için. benim ayağı tarif etmemle tutturmustun. bendeki sol adele 3. derece yırtıktı sanırım 2 ay dedin 5 ay sonra sahalara döndüm. 2 ay sonunda geçmişti ama. o yüzden yener falan hikaye benim için kılavuz sensin.dun ilgilenemedim forumda gec saatlerde ortalik yangin yeriydi kusura bakma debuga dedigin dubois mu sag bek oyuncumuz?
iyimser olarak 2 hafta kotumser olarak 1 ay diyebiliriz.