Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.987
- 26.080
- 2.893
Menajer ekstra para mı istiyor? Verin. Yetti artık. Neyse parası basıp alın şu Torreira'yı yav. Her transferde aynı hikaye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen valla stabil durum müthiş bir tesbit olmuş renkdaşikisi de olmadı. Stabil durumda herşey
Dik durma zamanı geçti artık, eğilebildiğimiz kadar eğilelim yoksa lig başlayınca bizi eğecekler bu gidişleMenajer ekstra para mı istiyor? Verin. Yetti artık. Neyse parası basıp alın şu Torreira'yı yav. Her transferde aynı hikaye.
Yattığı gibi kalkarda. Hayatta böyle değil mi sankiToreireia yatmış.
Olay yokuşa sürülecek ya, iyi adam kötü adam oynuyorlar, menajer hep kötü adam oluyor.Menajer ekstra para mı istiyor? Verin. Yetti artık. Neyse parası basıp alın şu Torreira'yı yav. Her transferde aynı hikaye.
Aanholt u 2 defa yazmışsın reisBu arada
Torreira’ya bonservis ve yüksek ücret verildikten sonra daha yüksek ücretle Mertens’i zor görüyorum.
Şampiyon olamazsak zarar düzenine hızlı dönüş olur.
Belli ki
Torreira 3.250.000
Oliveira 2.750.000
Muslera 2.500.000
Seferovic 2.300.000
Gomis 1.700.000
Dubois 1.800.000
Aanholt 1.900.000
Omar 1.400.000
Nelsson 1.000.000
Bardakçı 1.000.000
Aanholt 1.800.000
Luyindama 1.000.000
Midtsjo 975.000
Cicaldau 800.000
Morutan 630.000
Kerem 450.000
Akbaba 500.000
Yunus 500.000 (zam sonrası muhtemel)
Boey 480.000
Berkan 400.000
Taylan 330.000
Kazımcan 320.000
Barış Alper 250.000
Oğulcan 450.000
Okan 180.000
Çipe 140.000
Toplam: 29.250.000 Euro
Gibi oluyor sanırım.
Üzerine eklenecek 4-5 kişinin maliyeti ile 35’i geçmemeli.
Net maaş olduğu için brüt yükü ne ona da bakmak lazım. Asıl maliyeti o ve bonuslar ekli hali ama yüksek oluyor.
Anlattığın özellikler brezilyalı belhanda izlenimi veriyorEvanderin ludogorest ile yaptığı maçı izledim şimdi bu adam gelirse aşırı derece söverler ben size söylüyeyim. Maç içinde tempo yok top takibi yok ayağına pas gelince ya uzun top atıyor yada çalıma giriyor ve çoğu zaman kaptırıyor. Top ayağına yakışıyor ama yavaş adam. Ortalıkta dolanıyor top gelirse diye ben beğenmedim 1 maç sonunda. Hep böyleyse bu adam yandık.
Belhandayı günahım kadar sevmem ama belhanda en azından topu kaptırınca koşardı hırs yapardı bazen bunda o da yok. İnş bir maçlık böyledir boşluk bulursam bir iki maçını daha izleyeceğim . Ha bu maçta asist yaptı uzun top ile güzeldi asisti ama genel olarak olmaz ve bu adam 10 numara felan oynamıyor sergio yerinde oynuyorAnlattığın özellikler brezilyalı belhanda izlenimi veriyor
Uydurduğu senaryolar bizim taraftarda gerçekmiş gibi konusulan hesabin kolpalari.
Sinan yılmaz ve mustafa demirtaş'ın evander analizlerini izledim, onlar baya övünce beklentiye girdim şahsen.Belhandayı günahım kadar sevmem ama belhanda en azından topu kaptırınca koşardı hırs yapardı bazen bunda o da yok. İnş bir maçlık böyledir boşluk bulursam bir iki maçını daha izleyeceğim . Ha bu maçta asist yaptı uzun top ile güzeldi asisti ama genel olarak olmaz ve bu adam 10 numara felan oynamıyor sergio yerinde oynuyor
Bu isteği gerçekleştirmek için haberleri basın yoluyla salıyorlar muhtemelen.Menajer ekstra para mı istiyor? Verin. Yetti artık. Neyse parası basıp alın şu Torreira'yı yav. Her transferde aynı hikaye.
Merak ettim link atar misin ? Ne demişler .Sinan yılmaz ve mustafa demirtaş'ın evander analizlerini izledim, onlar baya övünce beklentiye girdim şahsen.