Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.613
- 8.939
- 1.698
Biz olmasak bu kel napacakmis çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu 3 senedir 1 tane 6 numara alamayan çapsızlar, 3-5 günde elit 2 tane stoper bulcak ha. Hangi dala el uzatsak kuruyor bu ne aga.Nelsson'un gideceğini düşünmüyorum ama olurda gitme durumu olursa Omeragic (sözleşmesi sezon sonu bitiyor), Perrin, Nino gibi bir isim alınmalı maaş olarak çok fazla almayacak ilerde satılabilecek birileri.
yonetimin sucu yok
fake hesapta olsa torreira gs'de haberi atın acil!!
Yav bulmuş enayileri kazıklayıp duruyo, suç onda değilki bizim avellerde. Bak başka takımlar nasıl inim inim inletiyor bizi.bu kadar saflık olur mu yahuBiz olmasak bu kel napacakmis çok merak ediyorum
nedir senin içinnelsson için d. kupası öncesi tatminkar bir teklif gelmesi çok akla yatmıyor.
sevilla oyuncuyu ayartıp koparma peşinde
S Sportla ligayı hangi kanal yayınlıyor
Hayır tam tersi maaşı yüksek olacak önüne gelen it saldırmayacak. 4-5 milyonu gözden çıkarcak maaş için. Maaşlar düşük oldu mu oyuncuyu hemen kandırıyorlar.Nelson gider gitmez bilmem de ayağı biraz düzgün stoperin hemen alıcısı çıkıyor arkadaş. Bundan sonraki stoper transferi politikası da bu doğrultuda olmalı. Maaşı yüksek olmayan ayağı düzgün stoper bakılmalı, stoper özelliklerinin pek bir önemi yok. Luyindama Mpambe ve Neymar'ı sahaya gömdü bir tane alıcıs çıkmadı mesela...
Monchi 15 e Nelssonu alır. Torreira gelmez de gelip de o isim verdiklerin kadar katkı versin yeter. Türkiyede 10 sene üst düzey katkı veren 5-10 oyuncu var.Nelsson gitmeyecek. 20-25 de kimse vermez şu an.
Torreira da gelsin, 2 ay sonra mental problemleri görülüp küfre başlanacak,
Zamanında Melo giderken ciddi söven bir kesim vardı. Fernando giderken herkes sövüyordu. Giderken sövdüklerini unutup Melo ile Fernando'yu andılar yıllarca.
Nelsson gitmeyecek. 20-25 de kimse vermez şu an.
Torreira da gelsin, 2 ay sonra mental problemleri görülüp küfre başlanacak,
Zamanında Melo giderken ciddi söven bir kesim vardı. Fernando giderken herkes sövüyordu. Giderken sövdüklerini unutup Melo ile Fernando'yu andılar yıllarca.