- 1 Haziran 2015
- 28.157
- 19.650
- 2.148
kulübü bypass edip oyuncuyu bağlama işini biz de tr içindeki bazı transferlerde yaptık geçmişte
yapmamak lazım
yapmamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray rotayı Lemina'ya çevirdi ve yıldız oyuncu yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacak bilgisine ulaştım evet Gökhan sen de duyumlar nasıl![]()
Reis biz bu haberleri çok gördük ve anladık artık. sende anlayacaksın zamanla burhan gibilerine ali gibilerine prim verdiğin müddetçe bu böyle olacak.
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelson gidiyor haberleri cikinca kendini deliye vurdun iyice.SunDrippedDevil
·1 hr. ago
/r/Place 2022
Put him in a basket with a blanket and leave him on a doorstep with a note.
Bonuslarla birlikte 18 19 m.euroya gönderirler nelsonuda her sene yeniden takım mı kurulur abiNiye dalga gecsinler 12 milyon verdiklerinde bizim yönetim seve seve verecek bunu benim 98 yasindaki anneannem bile biliyo artik
Henüz uçmamış demek ki hala İstanbula uçma ihtimali var
“Arsenal-Gala agreement for Torreira: the footballer has NOT yet flown to Istanbul.”
La arsenal taraftarı bildiğin diagne muamelesi çekiyorlarNelson gidiyor haberleri cikinca kendini deliye vurdun iyice.
Tüccar olmuş hepsi.Monchiye bi milyon ateşleyelim bi daha bizim topçulara teklif yapmasın gerçi bizim yönetimin ayıbı sen niye muhatap oluyosun serbest kalma bedeli belli 12 teklif edince öyle bi reddedeceksin ki 20den aşağı kapını çalmaya yüzün olmasın. Bizimkiler ilk anda 20ye düşünce herif anlıyo 15-16ya fit olcağımızı sonra 13+3e bitiriyo
Ne saz, ne naz.Noldu şimdi saz mı naz mı? Buna mı döndü transfer işleri
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray