Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek biri olunca en uçtan dönüyor gidecek biri olunca hemen gidilmeye kalkışılıyor Marcao dan sonra Nelsonunda gitmesini hiç istemiyorum umarım gitmez daha oyuncular alacakken takımın en iyi iki oyuncusunu bedavaya vermeyelim . Ama fenerin italyaya yaptığı transferlerle bir tutmayalım elmasın vedatın ve bu sene Kim çok yüksek rakamlara İtalayaya gitmesi koç ailesinin italyada iş ilişkilerinden olduğuna kesin şimdi de hüllecity ile yapmaya başladılar bu olayları

Burhan'ı getirin bana, nerede bu Burhan.

images%20(40).webp

sevilla serbest kalma bedelini dahi karşılasa nelsson'u bir odaya kapatıp florya'da rehin tutmak lazım. bu şerefsizlere oyuncu mu verilir lan, yeter. nelsson'da göndermeyince kahpelik yapacak bir oyuncu karakterine sahip değil bence oynar bir şekilde

Nelson benim için Marcaodan çok daha iyi daha kıymetli stoper. Daha dengeli her açıdan Sevillanın isteyeceği bir oyuncu, monchi çok akıllı 80 milyona sattığı 2 stopetin nerdeyse dörtte birine yerlerini doldurdu. Nelsonun 2 yıl içinde 40-50 milyon arası transfer yapacağınıda düşünüyorum. Peki biz Nelsonun yerini nasıl dolduracağız bilemem. İki stoperden biri sağlam olmalı, iyi bir stoper almamız gerek şimdi.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse Galatasaraydan büyük değildir ulan huur çocuğu denilerek masadan kalkılmalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

İnşallah Sergen ama yine olumsuz haberler arttı dış basında.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni haberler hepsi,yeni bisey yokki.şu an durağan.hepsinin kaynagi ryan taylor.bi de valencianin ilgisi ve ekonomik sebeple alamayacak durumda olmasi vs gundemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt