- 6 Eylül 2014
- 95.395
- 65.905
- 4.608
Senin demenden olmayacagi belliydi transferinTorreiraya girersen Arthura girerler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin demenden olmayacagi belliydi transferinTorreiraya girersen Arthura girerler![]()
Önce oyuncularla görüşüp kafasını çelip düşük fiyat vererek kenara çekiliyor diye sövülüyor. Maldini bile sövmüşYav ben forumu anlamiyorum monchi bizim adami istiyor diye mi sövuluyor?
Olacak dedemSenin demenden olmayacagi belliydi transferin
adama sövmek için icazet mi alalım Ali?Yav ben forumu anlamiyorum monchi bizim adami istiyor diye mi sövuluyor?
Monchi ye yapılması gereken
adama sövmek için icazet mi alalım Ali?
Cikip açıklama yaparsin 10m teklif geldi monchiye tesekkur ederiz dusuk teklifleri kabul etmiyoruz diye olay kapanir nelson da piyasa yaparÖnce oyuncularla görüşüp kafasını çelip düşük fiyat vererek kenara çekiliyor diye sövülüyor. Maldini bile sövmüş
Oyuncumuza talip olanlara sovmek yerine sukran duymaliyizadama sövmek için icazet mi alalım Ali?
7m a aldığımız adama 10m teklif edene uygulamalı sövmediğimiz için onun bize şükran duyması lazım.Oyuncumuza talip olanlara sovmek yerine sukran duymaliyiz
Her teklif yapana oyuncu mu vericez. O etsin sen verme diger takimlara sa sevilla da talip de iste7m a aldığımız adama 10m teklif edene uygulamalı sövmediğimiz için onun bize şükran duyması lazım.