Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.472
- 110.515
- 4.878
marsilyalılar seviyordu gersonu daha da kuduracaklardır ama veretout da iyi topcubu kotu mu iyi haber mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marsilyalılar seviyordu gersonu daha da kuduracaklardır ama veretout da iyi topcubu kotu mu iyi haber mi
Bir 6 numaraya veya stopere oyle 6-7-8 milyon euro bonservis ve 2.5-3m euro maas verilmesine karsiyim. Hucum hattina fark yaratan bir yildiz aliyorsan neyse ama lig icin stoperlere, beklere veya 6 numaraya oyle buyuk yatirim yapmaya degmez. Fb’de Crespo 1 milyon euro’nun altina oynatiyor, Josef 1.5m kazaniyor, Hamsik 1.5m kazaniyor.
Sen mi karar veriyorsun uslubunuza dikkat edin lütfen.Ya kes botmusun nesin
Yabanci basin da cok erken yer aldi haber
Boyle transferlerin son asamaya kadar gizli kalmasi gerekiyor
Olumlu sonuclanacagini dusunuyorum
1 stoper daha gelir de kim olur bilemiyorum. Muslera 10 maç sonra kesilir.Rugani işi ne yerinemi yanınamı yedeğemi
Stoper lazım abdül sallanıyo gibi gözüküyo riske atamayız1 stoper daha gelir de kim olur bilemiyorum. Muslera 10 maç sonra kesilir.
10 çok, Torreria gelmezse kovulmalı1 stoper daha gelir de kim olur bilemiyorum. Muslera 10 maç sonra kesilir.
Ama bu saydigim isimlerin hepsi bizim ligde is yapiyor. Torreira iyi topcu ama her isimi olan futbolcu’yu fazla abartmayalim. Nzonzi, Seri ve Pjanic ornekleri var. Sadece defansif isler yapan bir adama 3m-3.5m maas ve 7m bonservis degmez.saydigin isimler torreiranin sag ayagi etmez
Ama bu saydigim isimlerin hepsi bizim ligde is yapiyor. Torreira iyi topcu ama her isimi olan futbolcu’yu fazla abartmayalim. Nzonzi, Seri ve Pjanic ornekleri var. Sadece defansif isler yapan bir adama 3m-3.5m maas ve 7m bonservis degmez.