Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık maçında Ceide ile Zeneli karşılıklı gol atmış ve maç 2-2 bitmiş.Ceide'yi övüyolar maçı izleyenler.Zeneli de çok güzel bi gol atmış yav :D 2 oyuncuyla da ilgilenmiştik bi ara.Zeneli'yi Trezeguet zamanı istemiştik Trezeguet'e göre daha çok gelmesini istiyodum ama o zaman alınmadı başka bi takıma transfer oldu..

Ceide ile gecen sezon ilgilendigimizde burada kimse begenmemisti ama ben bir kac 90 dklik maclarini izledigimde begenmistim.

Ama bu saydigim isimlerin hepsi bizim ligde is yapiyor. Torreira iyi topcu ama her isimi olan futbolcu’yu fazla abartmayalim. Nzonzi, Seri ve Pjanic ornekleri var. Sadece defansif isler yapan bir adama 3m-3.5m maas ve 7m bonservis degmez.
Bu düşüncen nedeniyle aforoz edilirsin forumda , 6 numara yokluğundan millet kafayı yedi hep yöneticletin hatası yıllardır bulamadılar bir tane şimdi olmuşken en iyisi olsun isteniyor yoksa haklısın

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan valencia adisi hangi ara salça oldu troreye
Başından beri onlar istiyor zaten. 2 hafta önce Bentancur, Valencia ile anlaştıklarını söylemişti. Valencia ve Fiorentina bedava olsun istiyor. Valencia'nın Lucas'ın bonservis + maaşını karşılayabilecek parası yok. Bu yüzden de bize bu kadar yaklaştı. Maliyeti Avrupa'da orta sıraların çoğu kulübü için çok yüksek

hhavDDU.png

fb
Haha rezalet kaleci

Başından beri onlar istiyor zaten. 2 hafta önce Bentancur, Valencia ile anlaştıklarını söylemişti. Valencia ve Fiorentina bedava olsun istiyor. Valencia'nın Lucas'ın bonservis + maaşını karşılayabilecek parası yok. Bu yüzden de bize bu kadar yaklaştı. Maliyeti Avrupa'da orta sıraların çoğu kulübü için çok yüksek
Bu sence mantiklimi?
Avrupada orta sira takimi icin yüksek, euro 18 olmus ülkede yüksek degil?

nedemek o res yav ne bonservis ne maaş karşılıyolar ama futbolcuya talip oluyolar. ee ozaman bizimkilerde ronaldoya vs talip olsun. nası bi kafa yapısı o

Bu cuma gelecek muhabbeti nedir üstad gündemden uzak kaldım gün içinde
İlk haber çıktığında zaten Cuma günü burada olacak denildiğini okumuştum. Basınımız çöp olduğu için sabah ayrı akşam ayrı haber giriyorlar. Ancak haberlere değil de Erden bey'in Griliş'ten sonra ikinci golü yemeyeceğine eminim ben. Torreira kardeşimize kızanlar bize gelmek için kulüplerine zorluk çıkaran diğer oyuncularımızı unutyorlar. En yakın örneği Denayer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt