Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FZQYIl1XEAIqYhj

Kraljö

Bu sence mantiklimi?
Avrupada orta sira takimi icin yüksek, euro 18 olmus ülkede yüksek degil?
Takımın bütçesini ben belirlemiyorum, bunun mantığını kurmak için yönetimin içinde olmam, para hesabını, para akışını görebilmem gerekiyor. Dışarıdan baktığımızda 1.5m€ üstü her maaş aşırı lüks benim gözümde Türkiye için. Ama 6 ve 10 için para harcanacağını başta yönetim dahil herkes söyledi. O kaynağı oluşturacak olanlar onun hesabını yapıyordur herhalde. Yetkiyi de aldıktan sonra yönetimin para harcamada rahatladığını düşünüyorum. Valencia konusuna gelirsek de ciddi mali sıkıntıları var, bu yeni bir şey değil. Yüksek maaşı olan herkesi göndermeye çalışıyor aylardır Valencia

“According to various sources, the transfer of winger Alex Telles is closed in the absence of the latest documents; now Víctor Nelsson, Danish from Galatasaray, who has already rejected two offers from Sevilla, is gaining a lot of strength. Nelsson (23 years old) is Monchi's profile, determined to sign him.”

“As for money, the SFC, they tell me, has made two offers, both rejected. Galatasaray, in great financial trouble, asks for no less than 20 million. SFC could go to 15. I think it could close at about 15+bonus.”

Toreira ya o paralar verilir (Verilir dediğim 3/3.5 milyon) onun haricinde artık yüksek maaş işi sakat olur. Hele Mertens falan çok boş işler. Sefer oynamadığı zaman yerini ikame edecek orta derece bir forvet ve gelirse Evander yeterli onlarda düşük maaşlı olması koşuluyla. Euro'nun neredeyse 20 olduğu ve nereye kadar gideceği belli olmayan bir ülkede 3/4 oyuncuya o paralar verilir /verildi yeter. Fazlası büyük zarar olur çıkarılmaz.

haluk ve gökhan bey şuan saat 11 deki yayında neyi gevelesek diye düşünüyorlar, muhtemelen fenerin forvet ve kaleci(irfan) transferini 35 dk konuşurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt