Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-8 oynayan Mitdsö alındı hali hazırda.
O adamın üstüne iki orta saha gelecek dediğimde kimse inanmıyordu şimdi Torreira niye gelmedi hala diye tepki var. Cidden isimler duyulmamalı, o bekleyiş süresi geriyor çoğu insanı.

Yalnız Gueye'nin alternatifi o seviyede olamaz demiştim, halt etmişim ama bu kez olmaz yani Torreira olmazsa seviye düşüşünü kabullenmek lazm 6 no için.

Arkadaşlar şöyle bir konuya değinmek istiyorum bizim medyada en güvendiğimiz muhabirlere kadar hepsi Griliş bitti derken Avrupa basınında 1 tane haber yoktu önemli olan Avrupa basını onlar Arsenal kulübüyle antlaşma tamam diyorlar, Torreira içinde zaman kısa olduğunu söylüyorlar çünkü Arsenal kadroyu boşaltamadığı için Tielemans'ı transfer edemiyor. Transfer süreci çok uzamaz, Valencia Torreira yerine oynatabileceği o bölgede adamlar var üstüne bonservisi al diyorlar böyle bir şey de mümkün değil. Süreç çok uzamaz bugün yarın güzel haberleri alırız. Arsenal cephesi de bizim gibi düşünüyor Valencia, Sampdoria maliyetlerini karşılamayacağını söylüyorlar geriye biz kalıyoruz bir zahmette Muslera gerekeni yapsın.
Evet mantıklı yazdıkların.1-2 gune biter torreira

avrupada ne zevk alıyor futbolcular

fransa desen psg alıyor

almanya desen münih alıyor

bi ispanya ingilterede rekabet var desek 2 3 takım

bize gelecek adam direk şampiyonluga oynucak yüksek maaşta var + istanbulda krallar gibi yaşayacaksın
kenya liginde her sene sampiyon olan takıma imza atar mıydın? biz bu pencereden senin gördüğün gibi, adamda kendi penceresinden benim sana söylediğim örnek gibi görüyor meseleyi.
bu kadar basit aslında

Frankfurt kim ya?

Bugün var yarın kümede herhangi bir alman oyuncuya sor o bile Frankfurt yerine bizi seçer.
Kafası çalışan bir oyuncuysa eğer.
Bağcılarin nüfusu ile 2'ye katlar orayı
Amsterdam ın nüfusu milyon bile değil, kafası çalışan genç oyunca ne yapacak senin 5 para etmez ligini allasen?

O adamın üstüne iki orta saha gelecek dediğimde kimse inanmıyordu şimdi Torreira niye gelmedi hala diye tepki var. Cidden isimler duyulmamalı, o bekleyiş süresi geriyor çoğu insanı.

Yalnız Gueye'nin alternatifi o seviyede olamaz demiştim, halt etmişim ama bu kez olmaz yani Torreira olmazsa seviye düşüşünü kabullenmek lazm 6 no için.
Ben Normann'a razıyım.

Cuellar için nedersin. Yorumunu merak ettim

Admin adı çıkan isimlere bakınca plansızlık belli oluyor. Joao Pedro- Evander, Debua- Mert Müldür, Diawara-Torreira
Başta öyleydi ama geniş perspektiften değerlendirmek lazım mesela Pedro ismi varken Carvalho - Gueye planı vardı şu an bambaşka bir yapıya evrildik. Mert olsa gelirdi onun olayı yerli olması.

Diawara'yı bence istemedik yoksa alırdık onu.

başta dik durmazsan sonra yamulduğunla kalırsın. topçumu yok zorla uçağa bindirsen ne olacak. gelen gelsin gelmeyene güle güle.. 3-5 gün için fazla paralar vermeyeceğiz dediler biraz daha süreleri var. şu kadroyla da kimseyi yenemiyorsak kulübü kapatın gitsin.. mitço-sercio-kerem-yunus-seferde bir iki hafta idare etsin.. boşu boşuna ekstra milyonlar vermeyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt