- 21 Ocak 2010
- 72.993
- 51.424
- 5.003
umarim dogrudur canimiz cigerimiz olur kaptanliga yukselir ve hizmet eeder uzun sure galatasarayaVictor Nelsson, Galatasaray'da mutlu olduğunu yönetime iletti.
(Spor Gecesi)
Kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarim dogrudur canimiz cigerimiz olur kaptanliga yukselir ve hizmet eeder uzun sure galatasarayaVictor Nelsson, Galatasaray'da mutlu olduğunu yönetime iletti.
(Spor Gecesi)
Kral
lan madem adamın kendisiyle konuşmuşsun kardeşinin lafına niye inanıp yarın gece geliyorlar diyorsun, adamın kendisine sorsana. bu burhanda harbiden bi saflık var
6+6 misKötü bir şey söylemek istemiyorum ama Sevilla'nın 12 teklifi 8+4 falandır.
Berkanı verelım fernando yaslandı zatenGD: “Sevilla Nelsson icin 12m euro teklif etti, gs reddetti.”
Menejer oyunuymus, yaptigi hareket o menejere yardim etmekten baska birsey degil.Burhancan: "Bu gece de bitebilir herhangi bir sorun yok, Valencia haberi menajer oyunundan başka bir şey değil."
baska yok mu ustad barcadan ayrilmak istemeyenDepay gitmeyi istiyor, ama benim icin kimse 20 milyon vermez sözlesmemi fesih edin demis. Imza parasi pesindeymis diyorlar. Barcaya ilk imza attiktan sonra lisansi ciksin diye fedakarlik yapmisti. Adami simdi sutlamayi istiyorlar diye, o elimden giden parayi imza parasi olarak geri kapiyim diye düsünüyordur belki. Bende aynisini yapardim
Babasi büyük oyuncuydu
Hem kötü topçuydu hem de hain@Onur Liboş sürec sonunda nelson 15 altına giderse marcao konusunu imha edecegiz
Marcao ya 8 den başladilar 12+bonusa bitti...Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama Sevilla'nın 12 teklifi 8+4 falandır.