Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İNSAN MARCAOYA SEVGİ DUYAR MI YA,SEBASTİAN PEREZ VARKENneyse gitti de gerçek yüzü ortaya çıktı.
Dik durulmalı.1.5 mılyon euro araya menajer ucreti sokulmus
nasılsa taraftar baskı yapacak diye
alınmamalı
Ee ozmn bitmemisSalim Manav: "Bana gelen net bilgi Galatasaray oyuncuyla ve kulübüyle anlaştı dünden beri 3-4 kez aradım bugün gündeme Valencia haberleri geldi ben buradan döneceğini düşünmüyorum sadece tek sıkıntı imza parası hakkında sıkıntı var. Bonservis ücreti de 6 m euro denildi."
Max 4e alınsa adana almaz mı peki?Biz bu Matias Vargasla neden ilgilenmiyoruz acaba ya? 25 yaşında daha, hem 10 numara hem de kanatta oynayabildiği için rotasyonda elimizi baya rahatlatır . ADS başkanı 5m istiyolar demişti Espanyol için. Max 4m 'a alabiliriz diye düşünüyorum, umarım listemizde vardır.
Bu iti kim soktu araya yav adamın zaten bir menajeri yok mu?Burhan Can Terzi: "William D’Avila, Torreira transferine dahil edilmeye çalıştı. 1.5 M € menajerlik ücreti istiyor. Bu sorun çözülmeye çalışılıyor."
Dik durmayi birakmalisin1.5 mılyon euro araya menajer ucreti sokulmus
nasılsa taraftar baskı yapacak diye
alınmamalı