Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.795
- 68.075
- 5.003
Hayvan gibi maaş olmaması şartıyla 1-2 seneliğine bu tarz adamlara ben de karşı değilim şahsen. Bizi şampiyon yapsın uğurlayalım sonrasındamertens'e olumsuz değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayvan gibi maaş olmaması şartıyla 1-2 seneliğine bu tarz adamlara ben de karşı değilim şahsen. Bizi şampiyon yapsın uğurlayalım sonrasındamertens'e olumsuz değilim
1+1 sözleşme ile yıllık 3 milyon civarına gelsin kesinlikle iş yapar ...Hayvan gibi maaş olmaması şartıyla 1-2 seneliğine bu tarz adamlara ben de karşı değilim şahsen. Bizi şampiyon yapsın uğurlayalım sonrasında
guzel ozet kardesimtoreira özeti
bugun torreira ile bir görüşme daha var,fabricio yazdı
arsenal tielemansı almak için kadroyu boşaltmak zorunda.o yuzden de toreiranın gunleri sayılı
fabricioya göre valencia işin içinde değil
öte yandan valencianın parası yok,arthuru kiralamak için yabancı sınırını halletmek zorundalar
ayrıca valencia 2 oyuncusunu satabilsinki bi oyuncuya bonservis verebilsin
valencialı muhabirler,taraftarlar bi umut bekliyor ama arsenal bonservissiz yollamayacagı için torreirayı valencia işi kapandı
italyada kalmak istiyormuş
Hayvan gibi maaş olmaması şartıyla 1-2 seneliğine bu tarz adamlara ben de karşı değilim şahsen. Bizi şampiyon yapsın uğurlayalım sonrasında
Bu da sağda solda çıkan haberleri derliyor gibi. Menajer açıklaması Habertürk mesela
işe yarıyormuş lajs bilen adam karizmasısalladım inş tutar
İmkansız. Çok pahalı küçük adamMertens kalite katacak bir oyuncu keşke alabilsek
Texas olanı alsak tam sexy bir kulup oluruzAlexisisi bulduk sanchezini ariyoruz
Şanlı Arsenalkardes kulub. ne bekliyorsunuz

Birbirimize verelim miherkes birbirine like veriyor gibi
Joao pedronun 3 senelik maliyeti 12 m deniyordu Mertensin de 2 senelik maliyeti 8 m euro olur normal benceİmkansız. Çok pahalı küçük adam
Sakatlık problemi yoksa veteran golcüler genelde iyi iş çıkarıyor bizim ligde. Gomis arabistanda köreldi yoksa o da iş yapardı. Zaten golcünün tecrübelisi makbuldür1+1 sözleşme ile yıllık 3 milyon civarına gelsin kesinlikle iş yapar ...