Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.266
- 73.793
- 5.188
inan hiç farketmezitalyan karılarına karşı forumun zaafı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inan hiç farketmezitalyan karılarına karşı forumun zaafı var
2 sene önce Mertens-Seferovic ikilisini Benfica bile kuramazdı vay beMertens gelirse Anadolu maclarinda iyi katki verir gibi veya kilidi daha rahat acariz demek daha dogru
Adamın doğruluğunu sorgulamıyoruz verilecek maaş konusu mide bulandırıyorMertens gelirse Anadolu maclarinda iyi katki verir gibi veya kilidi daha rahat acariz demek daha dogru
Biyolojik babasiHangi Babası
Nefes alsin yeterİtalyan olmasına gerek yok
Eğer sözleşme 1+1 yıl ve iki tarafında istemesi durumunda uzayabilcek şekilde olursa bence muazzam olur. Bahsettiğimiz adam mertens. Geçen yıl İtalya'da yaptıklarına bakmak yeterli. Her futbolcu 35 te bitmiyo. 37 (futbolcusuna göre değişir) bence sınırdır. Sonrası çöküş başlıyor.35 yaşındaki Mertens ne kadar katki verecek? Pek akıllıca gelmiyor bu hamle. 30 yaşında gelseydi müthiş olurdu tabi o yaşta da gelmesi zordu.
Mutlaka 1 + 1 olmali. Hic olmazsa 1 sene katki versin2 sene önce Mertens-Seferovic ikilisini Benfica bile kuramazdı vay be
Hayir WA dan görüstüm az önce herseyin farkinda her an saplamaya gelebilir su an adi geçen hanim efendiyi inceliyorkero admirim şamatayı kaçırıyor tühhh
İşte bundan bahsediyorum @Emrah DuvarNefes alsin yeter