Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayrıca yakın tarihte falcao örneği var büyük hayal kırıklığı. Şu anki sevinç ona benziyor. Yaşlı futbolcu seviciliğimizi anlamakta zorlanıyorum.

Mertens gelse bile kanat veya ortayı yedekleyebilecek bir futbolcu daha şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kimlere ne paralar verildi,yedek oturacak adamlara tek para veren ya da verecek kulüp sadece biz değiliz.dunyanın sonu değil bu.hoca planlamayı yapar,sampiyonlugu bekleriz.bize düşen bu

Mertens hem seferovic'in yedeği hem de takımın sisteminde esneklik yaratacak bir transfer olarak düşünün adam gelmiş diyor ki yedekte duran adama bu kadar para verilir mi? En az Seferovic kadar iyi bir forvet gelecek denildi yani ne bekliyordunuz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arnatunovicle de görüştük üstelik.35 yasındaki mertensi her maçta oynatıp,yorgun düşürmekde iyi değil.sakatlıgı var,bunun

Ayrıca yakın tarihte falcao örneği var büyük hayal kırıklığı. Şu anki sevinç ona benziyor. Yaşlı futbolcu seviciliğimizi anlamakta zorlanıyorum.
Falcao'nun bir yedeği yoktu (Andone ve Adem soru işaretiydi)

Mertens istediği bölgede oynasın; kanat Kerem ve Yunus ilerisi Seferovic. Mertens olması bile zorlanmayız. Lakin Mertens burada +10 skor katkısı verir -rahatça-

Falcao'ya 15m€ net ücret bağlamıştık bonusu şusu busu hariç. Sakatlık riski de yüksek bir oyuncuydu üstelik. Şu an Mertens'in bir nebze olsun daha olumlu karşılanma sebebi 1+ şampiyonluk koşuluyla 1 yıl uzatmalı sözleşmeden bahsediliyor olması. Benim hiç içime sinmese de bu şartlar altında olumsuz düşünmüyorum. Dünya Kupası için gelir oynar, 1 sene posasını çıkartırız en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt