- 3 Haziran 2015
- 53.965
- 61.995
- 3.963
konya da miCumartesi günü düğünüme bekliyorum seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konya da miCumartesi günü düğünüme bekliyorum seni
Ekli dosyayı görüntüle 171650
Mertens tıpkı Arif gibi kanatlara da kayan gezici forvet.
3'lü sağlam, basan bir orta saha için Kerem ile Yunus yedekte mecburen. (Şahsen çatır çatır top oynuyorsa takım sorgulamam o niye yedek, bu niye yedek diye, zamanında Hasan Şaş bile yedekten girerdi çoğu zaman)
Evet garip oldu böyle tabi de sevdim bunu yahu. Kanatsız 96/00 GS işte. Emre'ye güvenilir mi devamlılık açısından burası ? ama, yerine koyacak Türk 10'da yok. Belki Yunus.
Gerçekçi bakarsak birde, Yunus ile Kerem'in 2'sinin birden yedek kalması da çok olası degil tabi, yine de seviyorum böyle çeşitlilik yaratacak kadroları, muazzam olur Mertens ile Torreira ikisi birden, kadro derinliği ile hemde tek kulvar fena fark yaratır takım.
Alabilirler ama senin herif hikaye vs derken gider mi .d
İsim direk ben golcüyüm diyor.Ignatius Ganago - Oyuncu profili 22/23 bunu istemişiz,gomis yerine bakılyo olabilir.kouame de var
Luyindama'yı 2'ye satıp 4'e Kaan Ayhan'ı getirsek mutlu olurdum şahsen.
Evander gelsin benceNe Mertens'i ya, inanılmaz şekilde bir yönetim gelip hala 35 yaşında adam peşinde koşabiliyor ve görüyorum çoğu taraftar da buna çanak tutabiliyor. Mertens hamlesi tüm saha içi dengeleri bozan, sezonu zora sokan hamle olur, net... Yok maliyeti düşükmüş, 1+1'miş... Bedava bile gelse üzülürüm...
Evet avrupada maç kazanma olayı son yıllarda sıkıntılı ama ben Galatasarayın avrupa başarılarıyla büyümüş bir nesil olarak kabullenemiyorum. O yüzden takımımı küçük göremiyorum sadece kötü yönetiliyor...Abi gecmisi birakalim artik ona bakarsan bukarest de sampiyonlar ligini kazandi kendimizi cok büyük görüyoruz son 50 avrupa macinda kac mac kazanmisin kimi yenmisin bi bak
mertens forvete geliyor.10 numaraya evander mi gelir scarpa mı göreceğizMertens yerine Evander i isterim
İstenen profile uyan bir oyuncu ama yaşı çok fazla gerçekten. 1 milyon euro bayılmamak için vazgeçilen transferlerin olduğu yerde kamp görmemiş 35 yaşında ve süreli forma süresi azalan bir adam görünüyor. İsim üzerinden çok gidiyoruz ama yükleme yapılmadı. İki maç oynayıp Yener İnce'nin has arkadaşı olursa şaşırmam. Çok riskli bence. Falcao, Pandev, Miroğlu gibi olur korkusu var.Ne Mertens'i ya, inanılmaz şekilde bir yönetim gelip hala 35 yaşında adam peşinde koşabiliyor ve görüyorum çoğu taraftar da buna çanak tutabiliyor. Mertens hamlesi tüm saha içi dengeleri bozan, sezonu zora sokan hamle olur, net... Yok maliyeti düşükmüş, 1+1'miş... Bedava bile gelse üzülürüm...
biliyoz reis epey bahsettinMertens yerine Evander i isterim
gomisten cıkalım bencede