Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okanın oyunu yönetecek,yönlendirecek bi ortasaha istiyoruz tanımı vardı.sergio dısında.bakalım evander mi baskası mı gelecek

Ne Mertens'i ya, inanılmaz şekilde bir yönetim gelip hala 35 yaşında adam peşinde koşabiliyor ve görüyorum çoğu taraftar da buna çanak tutabiliyor. Mertens hamlesi tüm saha içi dengeleri bozan, sezonu zora sokan hamle olur, net... Yok maliyeti düşükmüş, 1+1'miş... Bedava bile gelse üzülürüm...

Saha içi dengeleri tanımlayabilir misiniz bize ? Tam olarak nedir bu ve ne olursa bozulur? Post , bir takım klişe ezberlerlerden ibaret de o yüzden soruyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSC Haber Okan Buruk: ''Özellikle orta sahada oyunu yönetebilecek oyuncuya ihtiyacımız var''​

Okan Buruk: "Saha içi liderlerimiz var ama özellikle orta sahada oyunu yönetebilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Bugün, bu maçta zaman zaman eksikliğini gördük. Oyunu yönetecek oyuncu da lazım."

gel bakalım 10 numara

Safları sıklaştıralım beyler.

Torreira geldi, Mertens tamam, Evander her an açıklanabilir.

Yer yerinden oynayacak, taş üstünde taş kalmayacak.

Saha içi dengeleri tanımlayabilir misiniz bize ? Tam olarak nedir bu ve ne olursa bozulur? Post , bir takım klişe ezberlerlerden ibaret de o yüzden soruyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan ile Taylan mesela Midtjö transferine bozulmuşlar, biz varken ne gerek var diyorlarmış. O şekil denge sanırım

Nice Lemina'yı satacak kulüp arıyo.Alsak güzel olur..
FYhY9iEWQAAnKjJ

Fenerli arkadaşlar mertens'i kotuluyorlar. Sizin aldığınız pedro da 13 gol atmış. Mertens de 13 gol atmış. Hem pedro mertensen'ten 2 kat daha fazla süre almis. Mertens bu rakamlara kolay ulaşmış. Geçen sene 13 gol atip 6 asist yapan emre akbaba da var daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt