Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milanoda görüşme varmış bugun.imzalanır artık.baska adam kalmadı,ndombele de pahalı.nevzatın dediğini burhancan önceden dedi zatenTorreira işi dik duruşa dönecek gibi. Her menajer sızdırıyor ve para koparmak istiyor, kime el atsak elimizde kalıyor
Bir an fantazi değil ciddi yaptın sandim sert yaptimMaksat fantezi rengim
Eminim o dönemleri yaşayan herkesin içinde uhdedir tekrar o şekil oynayacak bi takim, en yakını da böyle.
Nerede diyor yatar diye?Nevzdiyor ki Torreira transferi yatar.
Ben anlamıyorum bu menajerler bir bizim transferlerde mi sorun oluyor.
Rakipler nasıl transfer yapıyor. Onlar için bu tarz haberler çok nadir çıkıyor.
Biz her transferde kabız oluyoruz yok kulübü yok karısı yok menajeri yok babası eeee ebesinin .... diye sayıp sövesim var.
İstenen profile uyan bir oyuncu ama yaşı çok fazla gerçekten. 1 milyon euro bayılmamak için vazgeçilen transferlerin olduğu yerde kamp görmemiş 35 yaşında ve süreli forma süresi azalan bir adam görünüyor. İsim üzerinden çok gidiyoruz ama yükleme yapılmadı. İki maç oynayıp Yener İnce'nin has arkadaşı olursa şaşırmam. Çok riskli bence. Falcao, Pandev, Miroğlu gibi olur korkusu var.
atıyorum 500k'ya anlaştık 1.5k'ya çıkıyorsa bizimkiler vermez o parayı. Joao Pedro'da gördük. Grillitsh'de gördük. Ancak neden hep bizim başımıza geliyor biraz kendimizi eleştirmeliyizmilanoda görüşme varmış bugun.imzalanır artık.baska adam kalmadı,ndombele de pahalı.nevzatın dediğini burhancan önceden dedi zaten
yattıgı yok yahu.o menajer olayı 2 saat önceki mesele.brezilyalı iyi kaynakda aldıgımızı yazdı.bugun milanoda görüşme var zatenNevzdiyor ki Torreira transferi yatar.
Ben anlamıyorum bu menajerler bir bizim transferlerde mi sorun oluyor?
Rakipler nasıl transfer yapıyor. Onlar için bu tarz haberler çok nadir çıkıyor.
Biz her transferde kabız oluyoruz yok kulübü yok karısı yok menajeri yok babası eeee ebesinin .... diye sayıp sövesim var.
Saha içi dengeleri tanımlayabilir misiniz bize ? Tam olarak nedir bu ve ne olursa bozulur? Post , bir takım klişe ezberlerlerden ibaret de o yüzden soruyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vercekler artık bu noktada parayıatıyorum 500k'ya anlaştık 1.5k'ya çıkıyorsa bizimkiler vermez o parayı. Joao Pedro'da gördük. Grillitsh'de gördük. Ancak neden hep bizim başımıza geliyor biraz kendimizi eleştirmeliyiz