Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nice Lemina'yı satacak kulüp arıyo.Alsak güzel olur..
FYhY9iEWQAAnKjJ

yeter artık yeteeeeerrrr memati.gif

Lemina gibi sakat herifi asla istemiyorum ne olacagı belli degil

Kendimce kısmen açıkladım bir önceki mesajımda. Daha da açabilirim yerine göre.

Temelsiz varsayımlar üzerine yapılmış tespitler evet , o sebeple şaşırtmadı. Oynadığı dakikaya oranla skor katkısı ortada , sakatlık problemi yok. Kerem-Yunus ne alaka ? Herif ss oynayacak Sefer ile beraber. Sergio Torreira bozulur demişsin , Sergio ikili orta saha oynarken zirve görmüş bir adam. Yazdığın şeye açıklama mı diyorsun?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağdan soldan duyup yazdığı içi boş ezberlerle yaşlı topçu boklayınca kendisini progresif futbol uleması sanan tipler mide bulandırıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntılayıp ezber/klişe laf deyip açıklamasını isteyerek soru soruyorsun. Sonra aynı tabirlerle cevap bile beklemeden bir de bunu yazıyorsun mide bulandırıyor falan diye. Kimi kast ettiğin anlaşılıyor yani. Şimdi de bu iki yüzlülük de benim midemi bulandırdı, ne yapacağız?

Fabrizio bugun gorusme olacak dedi.sonucu bekleyelim artik.brezilyadan iyi bi kaynakda aldığımızı yazdi.menajerin isi para,normal bence bu durumlar.ayrica arsenalin oyuncu uzerindeki baskisi, menajerdede var isi bitirin diye.uzamaz artik bu konu.

Bir an fantazi değil ciddi yaptın sandim sert yaptim

Fantazi guzeldir
Yani. İlla da kanatlı oynamalıyız diye bir zorunluluğumuz yok artık kadrosu o, kadro derinliği buna müsait. (Tabi torreira ve mertens şartı ile)
Fanteziler hayata geçer, olumlu şekilde sonuçlanırsa çok mutlu eder insani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt