Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.097
- 34.060
- 2.478
Yani?sen barca mısın? yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani?sen barca mısın? yok
İşte bende bunu diyorum, 35lik adama o kadar para gömeceğine önce Toreriayı al gerekirse birde menajerine ver ama kaçırma küçük hesaplar yapma. Merteens sonraki iş.Kusura bakmayında Mertens için 3,5 4 milyonları verirken dik duruş diyip torreirayı eğer elden kaçırırsa yönetim sağlam söverim
Yersin küfürüya da bu yorumu bi fbli yapmıstır
!!!Yersin küfürü
Hem mertens hem torreira gelecek.İşte bende bunu diyorum, 35lik adama o kadar para gömeceğine önce Toreriayı al gerekirse birde menajerine ver ama kaçırma küçük hesaplar yapma. Merteens sonraki iş.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu @Berke Karabacak hırrt elini öptü mü?Ben eğiliyorum, eşlik edecek varsa saf tutalım tek sıra yan yana, aklımıza kötü şeyler gelmesin
Basladi gene
Basladi gene
Tanımadı bile, çıkardım cemaattenbu @Berke Karabacak hırrt elini öptü mü?
Ligin en iyi kanatları ile şampiyonluk zor ise süperligde değiliz burası başka ligtir derim bizim ligde zor değil çünkü.
barca yı örnek göstermen ne kadar doğru adamların en kıytırık geliri senin en yüksek gelirine eş.
Evander ile Midjtsö nerede reis——————Okan——-———
Dubois-Nelsson-Abdul-PvA
-—-—Oliviera-Torreira——--
—————-Mertens————-
Yunus—--Sefer——-Kerem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 rekat namaz kilin desek kilmazsinizAALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abi senelerdir 6 numaramız yok! Devşirme 6 istemiyoruz şu takıma çakılı 6 şart oğlu şartİşte bende bunu diyorum, 35lik adama o kadar para gömeceğine önce Toreriayı al gerekirse birde menajerine ver ama kaçırma küçük hesaplar yapma. Merteens sonraki iş.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Berke Karabacak lan at kafasıTanımadı bile, çıkardım cemaatten