- 17 Ağustos 2009
- 44.163
- 33.272
- 3.448
Evet grub yapin
1. torbadan Sevilla geldiği an 2'den Real, 3'den Sociedad gelme şansı ortadan kalkıyor o yüzden Sevilla gelmeli. Stoperinde Marcao diye bir adam var harcarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet grub yapin
Rangers biraz zor gelir diye düşünüyorum bir sonraki tur PSV ile oynayacaklar diye biliyorum.içinde rangers'ın olduğu bir grup olsun başka bi şey istemiyorum. gerekirse city-real gelsin, 3. olup düşelim hiç sorun değil. rangers'a koymak lazım
Arkadaşlar 2. Bir emre kadar uyumayın
Hüsnüşah
Barça, uraytıd, lazyo, Gala...
Evet grub yapin
nufusu 50 bin. Takimlarin kalitesi en fazla ne olabilir ki? Cogu amator seviyede takimdir.muhtemel rakibimiz ki klaksvik ligde 16'da 16 yapmış çok enteresan bu herifler sanırım molde gelse daha iyi olur
daha dur bunun sponsoru var,oyuncu satışı var, florya kemerburgazdan gelecek çok yüklü miktar para var, denilene göre zaten en çok bu arazi işine deliriyorlarmış, farkı açıcaz borçları sıfırlıycaz diyeHaluk yürekli nin söyledigi çok doğru bunlar sadece Fb de değil ligde yalnız kalmamizi istemeyen herkes bize karşı her yolu deniyecek sampiyonluk hegomanyasi kurmamamiz için.İste bı şampiyonlar ligine gidiyoruz 35 milyon Euro geliyor birde Avrupa da ilerlersek gerisini siz düşünün bu sene en önemli senelerden bir tanesi her anlamda hem şampiyonlar ligine gitmeliyiz hem şampiyon olmalıyız hemde Avrupa'da başarıli olmalıyız bunları yaparsak hem prestij hem maddi güç hem ligde Bayernlersme yolunda büyük fark yaratırız.
kalite açısından dememiştim bende yaptıkları büyük iş bi tur daha geçerlerse avrupa ligi garanti san marino ayarında bir takım sayılır normal şartlardanufusu 50 bin. Takimlarin kalitesi en fazla ne olabilir ki? Cogu amator seviyede takimdir.
Günün en güzel haberiLucas Torreira bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
(GS TV)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar da olur. Alınacak intikamımız var.Rangers biraz zor gelir diye düşünüyorum bir sonraki tur PSV ile oynayacaklar diye biliyorum.