Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melikşah analizi yaptım.. Genel olarak ismi gecmeyip de bildiği bir topçu olmadı şu ana kadar.. Maliyet detayı transfer bitimi gibi hususlarda da ortalama şu şekilde bir başarısı olduğunu düşünüyorum..

Angelino :%70
Kerem D. :%70
Zaha:% 0
Tete: %0
Bakambu %60
İcardiyi saymıyorum onda herkes yanıldı süreç olarak
(70+70+0+0+60 ) /5 = 40 cıkıyor rdaş adamın guvenırlık ortalaması. Kolpa cıkarmıssın adamı yakışmadı sana

Son düzenleme:
Ramos işi ciddi bir boyut kazandı mı diyeyim kazanmak üzere mı diyeyim size bırakıyorum.

Bir süre önce menajeri önerdi, yıllık 8 milyon euro istediler, biz o maliyetlere çıkmayacağımızı bildirdik, Arabistan ve Amerika'dan teklifler vardı, sonrasında Amerika noktasında transferi gerçekleşmedi. Bir süre görüşme olmadı sürecin devamında yıllık 3.5-4 milyon euroya çıkabileceğimizi ifade ettik.

Melikşah analizi yaptım.. Genel olarak ismi gecmeyip de bildiği bir topçu olmadı şu ana kadar.. Maliyet detayı transfer bitimi gibi hususlarda da ortalama şu şekilde bir başarısı olduğunu düşünüyorum..

Angelino :%70
Kerem D. :%70
Zaha:% 0
Tete: %0
Bakambu %60
İcardiyi saymıyorum onda herkes yanıldı süreç olarak
Hüsnü komserim fikrin değişmiş 😂

Her hangi bi oyuncu için Dünya futbol tarihinde öyle bir olay yaşandı mı hiç? Bilmediğim için soruyorum.
Real, Regulion için koydurmuştu kullanmadı. PSG Xavi Simons'ı aldı bu opsiyonla
1691610964204.webp

Ramosa senelik 3/4 verilmez be. Eğer böyle bir olanak varsa orta sahaya kullanalım bu maaş hakkını. Torreiranın yanına bir torreira daha lazım zira.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ramos işi ciddi bir boyut kazandı mı diyeyim kazanmak üzere mı diyeyim size bırakıyorum.

Bir süre önce menajeri önerdi, yıllık 8 milyon euro istediler, biz o maliyetlere çıkmayacağımızı bildirdik, Arabistan ve Amerika'dan teklifler vardı, sonrasında Amerika noktasında transferi gerçekleşmedi. Bir süre görüşme olmadı sürecin devamında yıllık 3.5-4 milyon euroya çıkabileceğimizi ifade ettik.
Yıllık derken? Mertens gibi en fazla 1 + 1 yıl yeterli. O da @Levent Akgün çok istiyor diye... :)

Zaniolo için şunu ifade edeyim maden Juventus, Newcastle ve Milan'ın tekliflerini kabul ettik oyuncu ile görüşüyorlar, birkaç güne çözülüp mutabakata varacaklardır. Newcastle'ın teklifini Juventus'a ilettik aynı şartlarda bizimle el sıkıştılar Zaniolo ile görüşüyorlar, sadece Milan'ın teklif çok az düşük iki takımın eşit teklifine oranla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt