- 1 Mayıs 2018
- 57.470
- 48.226
- 3.873
Nelsson bencede satilacak
Di Marzio bos haber yapmaz, ve Foreste stoper lazim acilen.
Di Marzio bos haber yapmaz, ve Foreste stoper lazim acilen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merihe gerek yok reis kendide gelmez top kulüp bakıyor zatenGidenler:
Nelsson 22 m + Zaniolo 30 m + Mohamed 6 m = 58 m euro
Gelenler:
Rashica 5 m + Merih 13 m + Parades 6 m + Ramos 0 m + şimdiye kadar gelenler = 24 m + 20 = 44 m euro
Merihe kadar iyi gidiyordu.Gidenler:
Nelsson 22 m + Zaniolo 30 m + Mohamed 6 m = 58 m euro
Gelenler:
Rashica 5 m + Merih 13 m + Parades 6 m + Ramos 0 m + şimdiye kadar gelenler = 24 m + 20 = 44 m euro
Ramos ihtimali ya Nelsson ya da Dubois gidişine bağlı olur gibi geliyor.Dubois kalir sevgili renkdasim
Takımı görürse belki gelebilir hedeflerimiz belli o işe belli olmaz şu ana kadar boşta kaldıysa bir ihtimal diyorum.merihe gerek yok reis kendide gelmez top kulüp bakıyor zaten
Sanmıyorum son gün birine gidemezse anca tr ye dönmez bence.Takımı görürse belki gelebilir hedeflerimiz belli o işe belli olmaz şu ana kadar boşta kaldıysa bir ihtimal diyorum.
8+3 olmasa hiç sıkıntı değil hep kalıyoruz +2'de kalıyoruz eğer gerçekten Nelsson kalmak istemiyor gitmek istiyorsa Merih hamlesini yapsak elimizi o kadar rahatlatacak ki belki de +3'den maksimum veren alan tek takım haline gelebiliriz. Kaleye Uğurcan yapabilsek de müthiş olurdu ama o iş imkansıza yakındı Merih için gene ihtimal vardır.Sanmıyorum son gün birine gidemezse anca tr ye dönmez bence.
Hic bir sekilde fark yaratacak topcu degil. Taylan bile daha bi flare sahibi.görew adamı bi tip belli bi standardı var. robot gibi çıkıp oynuyor
bence ii oyuncu
Sen kolpa yapmazsin diye dusunuyorum admirimZaniolo Aston Villa’ya hayırlı olsun.
sonunda zanyolodan yırttıkFener'in elinde para var mecbur sükseli birini alacaklar bu kadar çalım yedikten sonra
İnşallah alırlar. Geçen sene baya eleştirildi o Sevilla taraftarı tarafından. Çok sıradanlaşmıştı. Mendilibar sonrası takım düzelince n'oldu bilmiyorum tabi. Bıraktım takibi.fener rakitici istiyormuş deniyor : )