Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa ilk 11 i :🤔
Muslera, Boey, S. Ramos, Nelsson, Angelino, Torreira, Parades, Tete, Zaniolo, Zaha, İcardi...
Mümkün değil tabiki.. Hayal işte

Fabritzyonun yazması iyi oldu piyasa hareketlenir. :haha:

Yav neler deniyor, Türkiye satış rekorunu kırmak üzereyiz 30 milyon euroya Premier lige adam satıyoruz, bizde bişey bile yapmadı daha, kimse arkasından ağlamasın, muazzam bir iş yapmak üzereyiz, üstelik yeri dolmayacakda diyemeyiz. Erden beye birkere daha şapka çıkarıyorum.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Satılacaksa satılsın, kiralık bedavaya oyuncu vermek salaklık, adamlar 1 sene kullanacak ve alıp almayacaklari da belli degil

Tete giymiş formayı H.O. Camiamıza.
Sambacı Sihirbazları Severiz

Zaha + Tete = Zate (Opsiyon A)
Tete + Zaha = Teha (Opsiyon B)
Tete + Zaha = Teza (Opsiyon C)

Ben Opsiyon A diyorum.

ZATE Kanat Tandemi ligin içinden geçer.

anadolu kulüplerine hayır yapmak için 3 sene uzatılmış diyolar

1691658952348.webp

Adminim sanırım banaydi lafın..Tekrar okursan yorumumu Zanioloyu ölümüne savunanların bir kısmı o dönem tam tersini söylüyordu dedim.. Yani bir tutarsızlık var kendisi ile alakalı yorumlarda anlık çok değişiyor ..
Ortada bir Zaniolo düşmanlığı söz konusu değil yaşı uygrugu potansiyeli ortada ama ben kariyerinin düşüşe geçeceğini düşünüyorum ve 30 üstü teklife satılmasını mantıklı buluyorum ..Bunda anormal bir durum var mı ?
Genel olarak düşman olan ciddi bir kitle var, 30 üstü teklife gitmesine ok olunmasına zaten bir şey demiyorum ama 5-10 veren olursa öpüp başımıza koyalım şeklinde düşünen çok fazla.

Lafım senden ziyade senin bahsettiğin kitleyeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt