Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Altay değilde Livakovic olabilir belki rengimKurtua sezonu kapatmis. Altay 40mye realde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altay değilde Livakovic olabilir belki rengimKurtua sezonu kapatmis. Altay 40mye realde.
Gunduzi veyahut gravebek disinda kimseyi kabul etmiyoruz rts
Yok ya bu ezikler calim malim ayagina fredi alırlar mantıklı yani. 3-5 herife teklif yapmışlardır ama fred ilk sıradadır.Selahattin baki deniyor o herif icin
Ondan bir halt olmaz bir ara adı bizimle geçti ödüm koptu gelir falan diye.Praet çöpmüş, son zamanlarda da çok sakatlanmış. İnş alırlar
Engeli yedinkonuyu ifb transfer nöbetine çevirenler atılsın
Yarası olan gocunur, ben isim vermedim , adam kuş dedim sen adam mısın ismin adam mı neden üstüne alinyosun sabbbaha kadar raporlaSeni de raporladım. Bana kuş dedin
Doğruluğundan emin değiliz. Alicimiz ztn az olanları da kusturmeyelimsatın alma opsiyonsuz kiralama teklifi için
Günde kaç defa engelliyorsun murat'ı reisEngeli yedin

Akşam tete KAP ve videosuyla eğleniriz reis ama para işinde katılıyorum kesinlikle, habire twit atıcaklar boş yereSıkıcı bir gün, twitçilerin etkileşim kasmak için harıl harıl çalıştığı bir gün. Ortada somut bir şey yok. Elon muskın twitçilere para dağıtması iyi olmadı
Fred'e birisi şunu göndersinZaniolo'nun yüksek ihtimal gidecek olduğunu öğrendiğim günden bir hayır çıkmaz zaten.Sıkıcı bir gün, twitçilerin etkileşim kasmak için harıl harıl çalıştığı bir gün. Ortada somut bir şey yok. Elon muskın twitçilere para dağıtması iyi olmadı