- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.215
- 5.338
zaniolo 35 ediyorsa
kerem 100 fln ediyordur
kerem 100 fln ediyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahayı da artık çözmek lazımGalibiyet üzerine keyiflenmişken şöyle Rashica transferi de bitti haberleri de gelse muhteşem olur.
meliksahdan kap duyumu bekliyoruzGalibiyet üzerine keyiflenmişken şöyle Rashica transferi de bitti haberleri de gelse muhteşem olur.
Galibiyet üzerine keyiflenmişken şöyle Rashica transferi de bitti haberleri de gelse muhteşem olur.
Hocam öyle yapıcaksak ruiz'i alalım, sakatlık sorunu da yokpsgden alirsak ayni deger acisindan renatoyu cekerdim![]()
Zaniolo gidiyorsa 8 numaraya Gravenberch gibi bir yatırım yapalım ileride 30-40-50 kazandırabilecek biri olsun. Zaniolo kalıyorsa Parades alalım.Orta sahayı da artık çözmek lazım
üyelikten smodluga yukselişim gibiBen Türk futbol tarihinde tırnaklarıyla bu kadar kazıyıp da çıkan, eleştirilere aldırış etmeyip daha da güçlenen başka adam pek görmedim.
Kerem mükemmel bir figür.
Zani rusyaya gitmezZaniolo gidiyorsa 8 numaraya Gravenberch gibi bir yatırım yapalım ileride 30-40-50 kazandırabilecek biri olsun. Zaniolo kalıyorsa Parades alalım.
Kang in Lee ile Asensio’yu aldılar zaten oraya.
Üstüne Dembele ve Ramos’u da aldılar.
Muslera'dan sonra saha içinde kaptanlıkta çok yakışıyor.Ben Türk futbol tarihinde tırnaklarıyla bu kadar kazıyıp da çıkan, eleştirilere aldırış etmeyip daha da güçlenen başka adam pek görmedim.
Kerem mükemmel bir figür.
Al ahliye gitti o rtaşBarçada Kessie neden kadro dışı
sakatmıydı?
O zaman Mancini'nin milli takımdan kovulup bir kulübe gitmesini beklerizten hag ile anlaşamaz orada