Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu elaman stoper oynuyordu onu da satmışlar. Ellerinde sakat Ahmetcan, Hato diye 17 yaşında bir genç stoper ve 3 milyon € yeni aldıkları Medic diye hırvat bir stoper var.

Nelsson'a salça olabilirler. Umarım bizim Ramos dışında bir planımız vardır Nelsson sonrası için.

Jorrel Hato iyi 1 stoper reis.Potansiyeli var oyuncunun..

Jorrel Hato iyi 1 stoper reis.Potansiyeli var oyuncunun..
Kötüdür değildir çocuğu tanımıyorum ama demek istediğim adamlar neredeyse tüm stoperlerini sattılar. Her türlü 2 adam belki 3 adam alacaklar. Nelsson'a son günlerde salça olabilirler o yüzden diyorum. Sonra açıkta kalmayalım Cris tarzı bir adam gelirse son gün sıkıntı olur :red:

Fred seneye serbest degil mi Ali koc bile 1 sene sozlesmesi kalan adama 15 vermez bence haber yalan

Kötüdür değildir çocuğu tanımıyorum ama demek istediğim adamlar neredeyse tüm stoperlerini sattılar Her türlü 2 adam belki 3 adam alacaklar. Nelsson'a son günlerde salça olabilirler o yüzden diyorum. Sonra açıkta kalmayalım Cris tarzı bir adam gelirse son gün sıkıntı olur :red:
Büyük ihtimalle Ramos gelecek reis.Eğer 3lü oynanacaksa Merih veya Ozan'ı kiralayabiliriz..

Ya sokucam çalıma ya Fener kim de çalım diye seviniyorsunuz.
Paredes-Ramos-Rachica-Dominguez ile kapatalım transferi

havuzda su topu maçı yaptık
kaptan bendim

3 tane yılan gibi romen çocuğu ileri attım

bunların babalarını ve bizim göbekli türkleri stopere koydum

10-6 kazandık

fatih terim gibiydim şerefsizim

çocukların isminide hagi-ilie-popescu koydum
Reis ileri üçlünün transferinden komisyon aldığın söyleniyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt