Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık görüşmeyelim bu adamla, kendini ne zannediyor bu arkadaş.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asıl simdi gelmesini istiyorum adam vizyonlu yatmaya niyeti yok avrupadan teklif bekliyor biz taraftariz ama neticede italyada ispanyada fransada kalmak Turkiye den iyi secenek gelirse zaten aşık olur ama adamin vizyonu saglam baskalari gibi arabistan degil avrupa kovaliyor

Asıl simdi gelmesini istiyorum adam vizyonlu yatmaya niyeti yok avrupadan teklif bekliyor biz taraftariz ama neticede italyada ispanyada fransada kalmak Turkiye den iyi secenek gelirse zaten aşık olur ama adamin vizyonu saglam baskalari gibi arabistan degil avrupa kovaliyor
Başından beri isteksiz, bezdirdi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fred konuşulan ücretlerle Fener'e giderse zerre üzülmem açıkçası. Yani 15 M bonservis falan verilmez 30 yaşında ve 1 sene sözleşmesi kalmış bir oyuncuya ayrıca konuşulan yıllık ücretlerde çok fazla.

Yasam tarzi icin de Avrupa bekliyor olabilir :) Insallah dusundugun gibi yarismaci ruh icindir.

Yasam tarzi icin de Avrupa bekliyor olabilir :) Insallah dusundugun gibi yarismaci ruh icindir.
Yasam Tarzi mi sanmam bizim ulkemizin yasam tarzi avrupadan cok asagi degil maddi yonden cok asagidayiz paran varsa İstanbul da hersey var fazlasi var azi yok Arap ulkesi muamelesi de yemeyelim ulke olarak

Gravenberch,fofana, dominguez veya adı hiç çıkmamış birisi gelecek. Parades,fred,dombili yem bence bize kıvırcığı getir Erden başkan

Goretzka falan diye ironi yapayım diyeceğim de o bile yazıldı ulan
İşte o isimi yazılmayan A+ gelecek vaat eden orta sahamız :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt