Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.052
- 4.834
- 2.278
Sohbetin kalitesi halis mi?Daha yeni 29 oldu, 3 yil sonra yeni 32 ye girecek

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sohbetin kalitesi halis mi?Daha yeni 29 oldu, 3 yil sonra yeni 32 ye girecek
bizim oyuncumuz. salak monchi bilmiyor mu milli oyuncu olduğunuİtalyan mill oyuncu hatırlatması kötü değil bence
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni bi salsa, asılmadık kelle bırakmicam da böyle yufka yürekli üyesever yönetici yokReceple Cihandan’dan daha beteri yok, ben en merhametli kişiyim yönetimde.
ljübina maçımı
@Kadir AriAston Villa 'ya uçan tekme atacam şimdi bize gelince kiralık ha. Defol git
öyleydi ama aynısını onların da yapmayacağını bilemeyiz tabid smart daha iyi degilmiydi ssporta göre
seneye bu anlaşmayı lağv ediyoruz biiznillahSeneye farklı olan ne?
monchi 100m da verse anası da teklife iliştirilmelizorunlu opsiyon olmadan o iş olmaz
Sohbetin kalitesi halis mi?![]()
yok yaa, yok öyle bişeyZannediyorum Paredes Rashica'dan önce açıklanacak. Rashica'da da işlem tamam zaten ifade etmiştim.
hertürlü aynı parayı ödücezseneye bu anlaşmayı lağv ediyoruz biiznillah
Rashica tamamsa bekletilme sebebi nedir bilgi var mı? Zaniolo, Morutan vs.gidişleri mi?Zannediyorum Paredes Rashica'dan önce açıklanacak. Rashica'da da işlem tamam zaten ifade etmiştim.
Adam monçi için yapmıyor ki haberi. Nasıl bizim taraftarın sosyal medya baskısından bahsediliyorsa onun gibi. Oyuncu arayanlar için dikkat çekici bencebizim oyuncumuz. salak monchi bilmiyor mu milli oyuncu olduğunu