- 18 Temmuz 2009
- 80.746
- 225.373
- 5.093
UzaTanganga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaTanganga
Çok zor, kerem karakter olarak arıza bi tip, hiçbir şekilde vazgeçme sinme yokkerem gibi gelişir
Orasını hoca bilir ben yabancı yedek stoperi saçma buluyorum, olacaksa da bek özellikli olmalı ve Dubois gitmeli.
Kale ve önündeki 4 defans oyuncusundan 2 tanesi yerli olmalı fenerde öyle beşiktaş da öyle trabzon da öyle bizde öyle değil buna çözüm bulmak lazım ön bölgeye +1 yabancı atabilmeliyiz.Bu yolun sonu angelino'yu alıp birine satmak.
Bu ne lan şimdi birde faes çıktı nelsson kalırsa da bir oyuncu daha alınacakmış, +2 orta saha ve son günlerde sürpriz transfer de beklentisi var.
Bir iki set tete falan da satarız yeter ki transfer bağımlıları mutlu olsun.
57km uzaktaymış. Uğraşamam bugün, yarın iş var.
Darısı hafta sonuna artık
Nelsson yedek kalsın yani?Bence iyi bir stoper gelmeli su durumda. Eger bulabilirsek.
Toplantı kaçtaydı.Yarın sponsor toplantısında erden başkan birşeyler söyler sanirim
sövmeye izin cıkar mıDiaby’e 55
Torres’e 33 ver
Sonra Zaniolo’ya 3 teklif et.
Akıllı ol Emery
Adam endişeye mahal yok diye tweet atıyor 3.5k etkileşim alıyor paranın içinden geçiyor, sokayım duyumculuk müessesine. Keşke zamanında çakma bi duyumcu hesabı açsaydım şimdi dolar kazanır milletle tşk geçerdim
Emery Zaniolo'yu istiyormuş.