Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete'nin Lyon performansına bakayım dedim footballia'ya yüklenen maçlardan

arsenalle oynadıkları hazırlık maçı -youtube'ta buldum bunu 20-30dk süre almış-, nantes, psg, troyes, Monaco, bir de sonradan girdiği 1-2 maça baktım topla buluştuğu anlara ilerlete ilerlete,

bu çocuğun aklında oynamak/gelişmek, kupalar kazanmak, iyi bir kariyere sahip olmak varsa eğer, iyi bir hoca dokunuşuyla ligin içinden geçme ihtimali var.

orta açmaz/pas vermez, bencil falan gibi yorumlar yapılıyordu YouTube'ta ki eşşşşşekler tarafından ama hiç öyle görünmüyor. arada çok net pas vermesi gereken yerde şut denediği falan oluyor ama 23 yaşında henüz tecrübe kazandıkça düzeltecektir karar mekanizmasını. özellikle Monaco maçında fiziksel olarak kuvvetli oyunculara karşı gayet iyi buldum kendisini. ligimizde iş yapar, öyle bir izlenim yarattı hadi hayırlısı

bu maliyetlere iyi transfer yapmışız, zaniolo'nun satışı ve rashica transferinin tamamlanmasıyla beraber bence iyi bir transfer operasyonu olmuş olur sağ kanada. oyun zekasını biraz daha geliştirip, bitiriciliğini de Kerem'in seviyelerine çıkarabilirse 30'a okutulur yarın öbür gün, bunların yaşanması için başarılı bir sezon geçirmemiz gerekiyor tabii .
Kerem'den asist kralı yapan Okan Hoca Tete'ye de öğretir futbolun o yönünü.

Guendouzi ve gravenberch arasında ki yorumum şu olur ben imkan varsa gravenberch tercih ederim guendouzi iyi topçu örnek olucaksa
Guendouzi rashicadır gravenberch Zaniolo guendouzi takıma faydalı olur gravenberch 2 sene sonra ya 60-70 milyon euro’luk topçu olur gözü kapalı gravenberche giderim şahsen

Bence Torreira'nın yükünü alacak değil de yükünü hafifletecek tipte (De Paul) biri önüne de oyun kurucu alırsak (KDB) hem stoper tandeminden birinin (Ramos) öne çıkmasını hem de hücum gücünün daha serbest olmasıyla forvetimizin (Kane) gol rekoru kırmasını sağlarız

Ne paradesmis be abi 3 aydır bir topcunun pesinden gidilmez bu gravanberc içinde geçerli de paul içinde geçerli.Birine takılıp kalmaya ayar oluyorum arkadaş neyse.
Bence toreira ve parades birbirinin ikamesi oyuncular gibi.
bize topu daha iyi kullanacak ikili mücadeleden yılmayacak dikine çıkacak defansta agresif biri lâzım Sanki bana ndombele veya onun gibi isimler daha yakın geliyo işin açıkçası aslında renato sancez aradığınız adam olabilir. Son durumu nedir sakatmidir yoksa arabistan mi yaptı bilmiyorum ama renato gibi biri lâzım
Birde defans muhabbeti cıktı ramos çok iyi olur ama maddi olarak bizi zorlar gibi anladığım kadarıyla nelson kalsa dahi biri daha gelecekmiş burdada lecisterdan belçikalı faes kiralık olarak düşünülüyormuş.
Biz takımı yenden kuruyoz.
Ulan gece rüyalarıma falan giriyo tete zaha kerem zanı ikardi acayip bi takım olduk da inş.patlamayiz çok heycanliyim forum bir an önce lig başlasın sakatlar iyilessin

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne paradesmis be abi 3 aydır bir topcunun pesinden gidilmez bu gravanberc içinde geçerli de paul içinde geçerli.Birine takılıp kalmaya ayar oluyorum arkadaş neyse.
Bence toreira ve parades birbirinin ikamesi oyuncular gibi.
bize topu daha iyi kullanacak ikili mücadeleden yılmayacak dikine çıkacak defansta agresif biri lâzım Sanki bana ndombele veya onun gibi isimler daha yakın geliyo işin açıkçası aslında renato sancez aradığınız adam olabilir. Son durumu nedir sakatmidir yoksa arabistan mi yaptı bilmiyorum ama renato gibi biri lâzım
Birde defans muhabbeti cıktı ramos çok iyi olur ama maddi olarak bizi zorlar gibi anladığım kadarıyla nelson kalsa dahi biri daha gelecekmiş burdada lecisterdan belçikalı faes kiralık olarak düşünülüyormuş.
Biz takımı yenden kuruyoz.
Ulan gece rüyalarıma falan giriyo tete zaha kerem zanı ikardi acayip bi takım olduk da inş.patlamayiz çok heycanliyim forum bir an önce lig başlasın sakatlar iyilessin

Patlama ihtimalimiz sıfır abi

su transfer dönemi bir an önce bitse de su transfer delisi simarik insanlardan kurtulsak

kis dönemine kadar kafamiz rahat oluyor

FFP için Zaniolo gitmeli , Rashica ve Parades gelmeli.. Rashica'nın nasıl çıkacağını biliyoruz ama Parades'te tutarsa 2-3 sene bizi kimse durduramaz

Bilemedim hacı abi cl ye kalırsak 1.torban ctiy münih psg barça gibi takımlar varb2.torbada real inter arsenal gibi takımlar var 3.torba milan saktar salzburg gibi tehlikeli takımlar.
Ctiy real milan gs grubu olursa fena patlarız.
Real kesin gelir o cepte abi.
O moralle ligde ne yaparız bilemiyorum genelde türk takımları lig ve cl yi aynı anda pek götüremiyor. Okan hocaya baya is düşüyor hayırlısı
Patlama ihtimalimiz sıfır abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt