Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.280
- 2.987
- 1.148
Pele efsane adam. Ölüsü bile ligi dağıtır.Pele diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pele efsane adam. Ölüsü bile ligi dağıtır.Pele diyorlar
Türkçe çeviri problemleri. Doğru diyorsun.Tam tersi Galatasaray da dahil teklifleri kabul etmeden seriadan haber bekliyor denilmiş
türkçeye çervimeyin ingilizceye çevirin, bazen türkçe çeviriler ters oluyor. adamın yazdığı paredes hala italyan kulüplerden haber bekliyor diyor. roma ve lazio olasılığı varmış onları bejklşyormuşTam tersi değil.
Leandro #Paredes , bugüne kadar, #SerieA ninki de dahil olmak üzere herhangi bir başka teklifi kabul etmeden önce #Galatasaray in aramasını bekler.
jason luv hk ne dusuniyorsunbu beğeni ne yaw
zanio=rovella+15Maceraya gerek yok zanioloyu satıp basalım parayı guendouziye Arsenalden sonra bu muhteşem 2liyi tekrar bir araya getirelim.. Düşünüyorum taşınıyorum 2 gündür Guenduziden daha mantıklı bir isim yok herifin yaşı 24 ..
Lazio iddalari dolandigina göre demek ki Marsilya in da niyeti var
fb ndombili yerine teklif yapmıştır %200gsyi de kapsayan diğer teklifleri kabul etmeden önce demiş
başka kimler teklif yaptı ki acaba?
kesin fb var
zanio=rovella+15
morutan= 7 m
yunus= 7 m
guendouzi= 20 m
rashica = 7 m
elde kalan 2 m allah bereket versin
manyak çocuk, lazio k,ralık + opsiyonla bitirmeye çalışıyor, tam aradığımız çocuk enerji desen var dribling desen var italyanların yeni altın çocuğuRovellayi ilk kez duydum kaleci deseniz inanırım
manyak çocuk, lazio k,ralık + opsiyonla bitirmeye çalışıyor, tam aradığımız çocuk enerji desen var dribling desen var italyanların yeni altın çocuğu
3. yerli rovalla mizaha-icardi-kerem
rovella-guendouzi-torreira
angel-apokerim-nelsson-boey
muslera
lafın gelişi altın götü kalkmasın biz gümüş diyelimYeni altın çocuksa bize geleceğini pek sanmam