Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadar istesem de 8 numaraya paredes segmentinde bir oyuncu gelirse formanın tartışmasız sahibi olması zor.

oliveira/demirbay/paredes üç oyuncu da repütasyon olarak birbirine yakın. performans olarak da birbirlerini yukarıya çekeceklerini düşünüyorum.

Tam tersi Galatasaray da dahil teklifleri kabul etmeden seriadan haber bekliyor denilmiş
Türkçe çeviri problemleri. Doğru diyorsun.

Leandro #Paredes, to date, waits for a call from #SerieA before accepting any other proposal, including that of #Galatasaray. On his trail, #Roma, grappling with the #Matic issue, and #Lazio, who are also negotiating #Rovella and #Ricci @calciomercatoit

Tam tersi değil.

Leandro #Paredes , bugüne kadar, #SerieA ninki de dahil olmak üzere herhangi bir başka teklifi kabul etmeden önce #Galatasaray in aramasını bekler.
türkçeye çervimeyin ingilizceye çevirin, bazen türkçe çeviriler ters oluyor. adamın yazdığı paredes hala italyan kulüplerden haber bekliyor diyor. roma ve lazio olasılığı varmış onları bejklşyormuş

gsyi de kapsayan diğer teklifleri kabul etmeden önce demiş

başka kimler teklif yaptı ki acaba?

kesin fb var

Maceraya gerek yok zanioloyu satıp basalım parayı guendouziye Arsenalden sonra bu muhteşem 2liyi tekrar bir araya getirelim.. Düşünüyorum taşınıyorum 2 gündür Guenduziden daha mantıklı bir isim yok herifin yaşı 24 ..
Lazio iddalari dolandigina göre demek ki Marsilyanin da niyeti var

Maceraya gerek yok zanioloyu satıp basalım parayı guendouziye Arsenalden sonra bu muhteşem 2liyi tekrar bir araya getirelim.. Düşünüyorum taşınıyorum 2 gündür Guenduziden daha mantıklı bir isim yok herifin yaşı 24 ..
Lazio iddalari dolandigina göre demek ki Marsilya in da niyeti var
zanio=rovella+15

morutan= 7 m

yunus= 7 m

guendouzi= 20 m

rashica = 7 m
elde kalan 2 m allah bereket versin

Taner Karaman Tete’yi övdü. Şunun bakın tansiyonu ateşi normal mi? Hastalık durumu mu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt