Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.518
- 4.418
- 1.798
Uyanin ulaaannn
O nasıl bir bağırış yavaş gece 05.20 de uyandim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyanin ulaaannn
Ben de onu bekledim hazırlık maçlaından sonra ama işte sütten ağzımız yandı bi kereArka arkaya Nuno+Mou+Conte takımın kültürünü yerle bir ettiler. En son takım orta sahayı geçince heyecanlanıyordu taraftarlar. Ange hocamla güzel bir şey inşa edilecek gibi geliyor bana.
Ne zevk alıyorsunuz şu terim editlerinden merak ediyorum
Hoca Kaan'i 6 no oynattı ve iyi oynadı diyelim. Naapicaz almicaz mi 6 numara.veratti
de paul
gravenbarch
gouendizi
bunların hepsi doğru isimler
bu dördünden birini ikna edebilirsek fişi her anlamda çekeriz
jackpot olur
şuan aceleye gerek yok
ayriyeten 10 no değilde bize torreiraya yedek lazım
orjin 6 olan topçu yok
belki kaan yapar diyeceğim hoca sağolsun hazırlık maçlarında bile denemedi ki görelim!
sonra hocaya sallayınca niye salladın oluyor
berkanla öisyöyü oynattı paso köy takımlarına karşı bile üstünlük kuramadılar!
Ciddi galibaAbi biri yalanlasin lutfen
Parades fb ?
Bence 28-30 yas arasi maliyeti yüksek ünlü bir orta saha yerine gidin fransadan , güney amerikadan 23-24 yasinda bir genc bulun, maasi cok yüksek olmaz , bonservisede icabinda zani satilirsa 10+ milyon verin, CL de parlatip iki katina satarsin. Bu takimda fazla general oldu buraz da asker sart.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca Kaan'i 6 no oynattı ve iyi oynadı diyelim. Naapicaz almicaz mi 6 numara.
6 numara beklentimiz karşılanmış mi olacak
Seni takipteyim, Okan hocaya boş beleş sallamalarinda beni karsinda bulacaksın
![]()
Avrupada büyük liglerde 1 eylülde mi.bitiyordu transfer dönemiŞampiyonlar ligi play offları 30 ağustosta bitiyo şampiyonlar ligi için son kayıt tarihi de 4 eylül. 5 günde yapabiliriz umarım o transferi.
Avrupada büyük liglerde 1 eylülde mi.bitiyordu transfer dönemi