Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.079
- 95.125
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslartarihimizin en iyi geçen transfer dönemlerinden biri bile karın ağrıtan bi hale gelebiliyor iletişimsizlik maalesef Galatasarayın en büyük sorunlarından biridir orta saha ve zaniolo süreçleriyle ilgili çıkıp bi açıklama yapılsa bu kaos oluşmaz akşam Allah korusun bi puan kaybı olsa millet hurra girecek yönetime hocaya bunların önüne geçilmeli
Kadro dışı bırakmıyorlar bizim gibi ?Arkadaslar
Hayatinda ticaret yapmamis adamlar yorum yapiyor. Pazarlik surecinde, basina aciklama mi olur? Klubu siz yonetseniz, burak elmasi mumla arariz. Sevilla, juventus, chelsea basina aciklama mi yapiyor teansfer surecinde pazarlik halinde olduklari futbolcular icin? Bu yonetim daha ne yapsin?
tasak.com gibi41 kişi de beğenmiş. Toplululugumuz hakkında fikir veren bir veri.
Bu arkadaşımızın ismi "Umut Fakirin Ekmeği" diye değiştirilebilir.Son dakika Paredes Roma ile büyük ölçüde anlaştı.
Transferi istemeyenlere duyurulur...
PSG yönü zaten tamamdı, anlaşıldı oyuncu tarafı ile de görüşme tamamlandı, ıslak imzaya kalmıştı her şey ancak İstanbul'a gelişi planlanırken süre isteyince yine her şey birbirine girdi, bizimle alakalı vaziyet bu şekilde.
bi öleceğim günü bilmiyorum, diğer ne dediysem çıkıyor
Takıma değil de ülkeye odaklı olması garip. Yoksa istediği takımı bekler tabi.Roma eski takımı adamın. Kariyerinin çoğu orda geçti. Geçen sene de Italya'da oynadı, düzenini bozmak istememesi normal.
Hmm. S. Arabistan' dan 10 milyonluk teklif geldiği garanti de yönetim satmadı yani?..Her şeyi biliyorsun, niye böyle yaptıklarına dair bir fikrin de vardır senin?!..Satın alma opsiyonuyla üç kuruşa oyuncuları gevşek gevşek rakamlara göndermemek lazım. Şu Morutan'ı araplar istemiyor muydu? Çak gitsin yolunu bulmuşken. Satış yapmayı bilmiyoruz.
I'm come ne yaw
Paredes'in en baştan beri neden beklettiğini defalarca detayı ile açıkladım, gelinen noktada sözlü olarak anlaşıldı el sıkışıldı ve ıslak imzaya kalmıştı iş fakat İstanbul'a gelişi planlanırken tekrar süre istediler, biz de alternatifli bir politika izlediğimiz için ve artık sabrımız taştığı için 48 saat verdik kesin kararını bildirmek üzere.
Diyeceksiniz ki neden Paredes bu kadar isteniyor ve neden uzadı, elde öyle bir liste var ki en düşük maliyetlisi Paredes, Paredes'in alınması demek 8 numaraya daha fazla harcama yapılabilmesi demek veya fırsata göre 10 numaraya.
Bir Suudi Arabistan kulübü, Olimpiu Morutan'ı bonservisiyle almak istedi.Fakat Rumen oyuncuyu bonservisiyle göndermek istemeyen Galatasaray, bu teklifi reddetti. Sarı kırmızılılar, Morutan için sadece kiralama tekliflerini değerlendirecek.(Milliyet)Hmm. S. Arabistan' dan 10 milyonluk teklif geldiği garanti de yönetim satmadı yani?..Her şeyi biliyorsun, niye böyle yaptıklarına dair bir fikrin de vardır senin?!..
cum olabilir mi?I'm come ne yaw