Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maliyetlerde adam niye bulamiyorsun yaw. Paredes ucuza mi gelecekti sanki. 6 bonservise anlasmistik onu biliyoruz. Bu nazli gavat da muhtemelen 4m euro civarı maastan 4 yıllık sözleşme isterdi. Sonuc toplam 20m kusur euro civarına gelir. Düşüşte olan ve 30-34 yaş arasını sende geçirecek bir herif icin. Adam 2 aydır avrupada kulüp arıyor kimse yüzüne bakmıyor. Aldın yattı ne halt edeceksin. Romaya gitsin de kurtulalım.

10 kusur bonservisle genc bir herif alip maaşıyla cartıyla curtuyla 20m euronun altına girmek milyon kere daha mantıklı.

Fredi saldık şimdi Paredes te gitti. Ndonbeleyle bitirmeyelim de bu işi. Çok tilt yav.

Muslera
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Angelino
Torreira-Guendouzi
Kero
Zaniolo-İcardi-Zaha

CL'de şöyle bir şey görmek isterdim.​

tarihimizin en iyi geçen transfer dönemlerinden biri bile karın ağrıtan bi hale gelebiliyor iletişimsizlik maalesef Galatasarayın en büyük sorunlarından biridir orta saha ve zaniolo süreçleriyle ilgili çıkıp bi açıklama yapılsa bu kaos oluşmaz akşam Allah korusun bi puan kaybı olsa millet hurra girecek yönetime hocaya bunların önüne geçilmeli
Arkadaslar

Hayatinda ticaret yapmamis adamlar yorum yapiyor. Pazarlik surecinde, basina aciklama mi olur? Klubu siz yonetseniz, burak elmasi mumla arariz. Sevilla, juventus, chelsea basina aciklama mi yapiyor teansfer surecinde pazarlik halinde olduklari futbolcular icin? Bu yonetim daha ne yapsin?

Arkadaslar

Hayatinda ticaret yapmamis adamlar yorum yapiyor. Pazarlik surecinde, basina aciklama mi olur? Klubu siz yonetseniz, burak elmasi mumla arariz. Sevilla, juventus, chelsea basina aciklama mi yapiyor teansfer surecinde pazarlik halinde olduklari futbolcular icin? Bu yonetim daha ne yapsin?
Kadro dışı bırakmıyorlar bizim gibi ?

Son dakika Paredes Roma ile büyük ölçüde anlaştı.

Transferi istemeyenlere duyurulur...

PSG yönü zaten tamamdı, anlaşıldı oyuncu tarafı ile de görüşme tamamlandı, ıslak imzaya kalmıştı her şey ancak İstanbul'a gelişi planlanırken süre isteyince yine her şey birbirine girdi, bizimle alakalı vaziyet bu şekilde.
Bu arkadaşımızın ismi "Umut Fakirin Ekmeği" diye değiştirilebilir.

bi öleceğim günü bilmiyorum, diğer ne dediysem çıkıyor
5083.jpg

guendouzi----> imkansız
dominguez----> imkansız
de paul----> imkansız
soucek------>imkansız
fofana----->imkansız

anasayfadaki üstteki 4 baslıgın tamamı fener baslıgı bu fener baslıklarını açmasakmı artık cokmu faydası var

Satın alma opsiyonuyla üç kuruşa oyuncuları gevşek gevşek rakamlara göndermemek lazım. Şu Morutan'ı araplar istemiyor muydu? Çak gitsin yolunu bulmuşken. Satış yapmayı bilmiyoruz.
Hmm. S. Arabistan' dan 10 milyonluk teklif geldiği garanti de yönetim satmadı yani?..Her şeyi biliyorsun, niye böyle yaptıklarına dair bir fikrin de vardır senin?!..

Paredes'in en baştan beri neden beklettiğini defalarca detayı ile açıkladım, gelinen noktada sözlü olarak anlaşıldı el sıkışıldı ve ıslak imzaya kalmıştı iş fakat İstanbul'a gelişi planlanırken tekrar süre istediler, biz de alternatifli bir politika izlediğimiz için ve artık sabrımız taştığı için 48 saat verdik kesin kararını bildirmek üzere.

Diyeceksiniz ki neden Paredes bu kadar isteniyor ve neden uzadı, elde öyle bir liste var ki en düşük maliyetlisi Paredes, Paredes'in alınması demek 8 numaraya daha fazla harcama yapılabilmesi demek veya fırsata göre 10 numaraya.

Ne alaka ya sanki paredesi yedege aliyoruz.

8 numarayla ne alakasi var zaten torreiraya partner olarak gelecek gelirse.

Biraz takip et takimi para harcadigimiz 8 noyu mu yedek birakicaz paredesi mi.

Hmm. S. Arabistan' dan 10 milyonluk teklif geldiği garanti de yönetim satmadı yani?..Her şeyi biliyorsun, niye böyle yaptıklarına dair bir fikrin de vardır senin?!..
Bir Suudi Arabistan kulübü, Olimpiu Morutan'ı bonservisiyle almak istedi.Fakat Rumen oyuncuyu bonservisiyle göndermek istemeyen Galatasaray, bu teklifi reddetti. Sarı kırmızılılar, Morutan için sadece kiralama tekliflerini değerlendirecek.(Milliyet)

Bu habere göre yorumladim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt