Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiorentina Cabral'ı satıp Beltran'ı aldı.Alejo Veliz de Premier Lig'e geldi.Arjantin Ligi'nden buralara geçtiklerinde önce alışmayacaklar ama bu 2'si Avrupa'da 1 şekilde kalır diye tahmin ediyom.Beltran tam da Fiorentina'nın istediği profilde 1 forvet.Alejo Veliz'in ise kiralanması daha iyi olur gibi..
Bu ne reis

Bu selahattin baki ne karaktersiz adam ya? Ulan neymiş, biz fredi almaya gittiğimizde Galatasaray kulübü 5 kere aramış. Kulüpten karşılık alamayınca fred'i aramisiz falan filan. Gözlerimle sahit oldum diyor birde utanmadan. Bu kadar kolay yalan söylemeyi nasıl beceriyor?

gecen seneden her ortamda rezil oldugu icin yalı bey bu sene bu selo maşasını konuşturacak anlasılan

Alayim ordan müslüman kardesimi Youssouf Fofana, ismi tipi vs kötü topcu olmasi imkansiz

Yav Paredes yeter 2 aydır şu adam gündemden bir düşmedi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geriden geliyorum fred valla zerre tınımda değil bize fark yaratıcak adam lazım günü kurtarıcak adam değil çok sıkıldım orta saha atamaktan her sene fredde Paradeste bu sezon oynayıp yatacak adamlar Torreira 5-6 sene gider mesela bitane daha o şekil adam bulalım yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt