Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle aynı fikirdeyim .Gerçi şuan yurt içinde bile storeler yetersiz bugünden başlayarak önce yurt içi sonrada yurt dışında çalışmalara başlamak lazım.Yani bir Zaha bir İcardi Torreira ve Mertens isimli forma çok rahat satılır .Avrupa seviyelerine çıkmak önemliydi ismimizden söz ettirdikçe yeni neslin büyük çoğu Galatasaray'lı olması kadar yurt dışındaki insanları da bir taraftar olarak kazanırız. Gün gelir formamızı alırlar destek olurlar ciddi ekonomik getirisi olur.
Sesler çok kısık yav birer mikrofon alın kardeşim her gün yayın yapıyonuz.Spaces'de Crespo Torreira'dan iyi oyuncu diyorlar bunlar bu kafayla umarım devam ederler.![]()
Benim iş yerinde Sri Lankalı bir çocuk bana Türkiye'den #9 Icardi GS forması alır mısın dedi geçen hafta.Avrupa seviyelerine çıkmak önemliydi ismimizden söz ettirdikçe yeni neslin büyük çoğu Galatasaray'lı olması kadar yurt dışındaki insanları da bir taraftar olarak kazanırız. Gün gelir formamızı alırlar destek olurlar ciddi ekonomik getirisi olur.
Alikoc baskın mı yapmışson dk.
tete rams stadyumunda imza atacağı sırada bir helikopter stat ortasına iniş yaptı
gelişmeler oldukça yazacağım
Avrupa'da da güzel başarılar elde edersek eminim ki gelirlerimiz acayip seviyelere çıkacak. Acayip farkı açma şansımız var.Benim iş yerinde Sri Lankalı bir çocuk bana Türkiye'den #9 Icardi GS forması alır mısın dedi geçen hafta.
o gruptaki iq su en yüksek kişi leao ama oda 3 dakika harlayıp bağırıp çağırıp sonra tıkanıyor.Bunlar her şeyi hakediyor ya adam crespo torreiradan daha iyi diyor. Sonra neden 10 yıldır şampiyon olamıyorlar vasat severler.
Önce Bodrum'a indirsinler ondan sonra İstanbul a getirsinlerFener ndidiyi istiyormus. Istanbula getirsinler de onu da alalim.
Gitsin 2 fenerli ile fifada takım kursun anca çocukların seviyesinde futbol bilgisi var zaten.Yunusu da rashicanın önünde görüyordu bu futbol profu
Olabilir adamlar korkularından transfer görüşmelerini bile kestiler haber çıkmıyor fbden.Fener ndidiyi istiyormus. Istanbula getirsinler de onu da alalim.