Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Kartal: "Tete transfer gündemimizde baştan beri yok. Bunu herkes böyle bilsin. Listemizde yoktu. Bize de teklif edildi. Sistemimize uygun bulmadım. Hem de yönetimin açıkladığı şartlar nedeniyle gündeme almadık. Ayrıca bonservis olayı var, kapalı kutu. Ne ile karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Tete'den daha üstün, daha farklı oyuncularla ilgileniyoruz."

senin sistemin ne ulan ajsdfsahfajkhsjfhkjdfasjkdghasgk

İsmail Kartal: "Tete transfer gündemimizde baştan beri yok. Bunu herkes böyle bilsin. Listemizde yoktu. Bize de teklif edildi. Sistemimize uygun bulmadım. Hem de yönetimin açıkladığı şartlar nedeniyle gündeme almadık. Ayrıca bonservis olayı var, kapalı kutu. Ne ile karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Tete'den daha üstün, daha farklı oyuncularla ilgileniyoruz."

Yönetimin düşüncesi -bana göre-

ilk etapta midzö yollayıp paredes almak
ikinci etapta cl kalmamız durumunda sergio yollayıp.. o meşhur, herkesin dilinden düşürmediği ama kimsenin adını duymadığı diğer bir orta sahayı daha getirmek

nerede oynayacak abi bu kadar adam

sürekli yedek adamlara 3 milyon maaş veremeyiz

senin sistemin ne ulan ajsdfsahfajkhsjfhkjdfasjkdghasgk
Alamayınca transfer gundemimizde yokmuş ne demek ya. Senin başkanın neden o zaman açıklama yayinlatti resmi siteden. Siz şaka mısınız? Omurgasız herifler.

Sami yen haber dün maaşa 2.5 demişti bu arada doğru bildi.
Sami yen Zaha'yı aldıktan sonraki gün falan Tete'yle fener ilgileniyor ama oyuncu bize gelmek istiyor , haber gönderdi hatta arkadaşıyla falan demişti diye hatırlıyorum sanki.Hatta fbliler dalga geçiyordu twitterda , doğruymuş harbiden.

İsmail Kartal: "Tete'den daha üstün, daha farklı oyuncularla ilgileniyoruz."

efecanı alır kaçarım
türk antrenörlerin çoğu bunun gibi mal.Sanki Carrasco çekecek , ekambiyi alacak sonra daha iyi falan onu tercih ettik ayağı yapacak.Malın önde gideni bir herif , iyi ki fenerin başında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt