Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusu falan görüyorsunuz işte Allah korusun Kereme Zahaya birşey olsa en azından elimizde Tete var deriz.. Tabi zaniolonun morutanin satıldığını ve rasitin de geldiğini varsayıyorum..
Ayriyetten bu takıma 2 orta saha lazım.. Bence stoper işi rafa kaldırılabilir şimdilik Midso ve Sergioyu sepetleyip
Toreira-Berkan-Demirbay -X-Y şeklinde bir 5 li bizi rahat götürür..
En azından stoper noktasında Ocak ayı beklenebilir Avrupa'daki gidişata göre ..

3-0 önde olunca oyuna 60 da tete girsin kaliteli kadrodan niye rahatsız oluyorsunuz .. bu gün maç kopunca zaha sola sağa tete ortaya kerem geçseydi neler izlerdik acaba? Bırakın strese girmeden maç izleyelim bu takıma stoperde lazım birine bir şey olsa emin bayram ile mi çıkalım barça deplasmanına.
3-0 öndeyken 60 da tete girerse o mac 3-3 bitebilir.

zaniolonun kahrını çekemeyiz demiştim daha önce şimdi spor programında Okan hoca ile anlaşamadığı konusunu işliyorlar.. doğru yalan bilemem..

Yav o değil de Faroe Adalarından bir takım nasıl play off oynuyor da Galatasaray 3 tane ön eleme oynuyor.?

Haluk Yürekli: "Şu bilgi çok net. Bizzat Galatasaray yönetim kurulundan alınmış bir bilgidir; Galatasaray, Tete ile hiçbir sorun yaşamadıklarını. Tete ile yapılan anlaşmanın tüm şartlarının tamamlandığını ancaj hukuki süreçle ilgili çalışmaların devam ettiğini söylediler."

dybala arti ndombele cekersek net sekilde ceyrek final garanti clde, buda cok yüksek gelir demek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt