Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
10 no boşa bakıyoruz bu keremi kimse kesemezkerem 10 numarada oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 no boşa bakıyoruz bu keremi kimse kesemezkerem 10 numarada oynar
dybala arti ndombele cekersek net sekilde ceyrek final garanti clde, buda cok yüksek gelir demek!

Adamlar 1. turdan basladi.Yav o değil de Faroe Adalarından bir takım nasıl play off oynuyor da Galatasaray 3 tane ön eleme oynuyor.?
Sergio oyundan çıkarken tavır mı yapıyordu. Yardımcı teselli etmeye çalışıyordu gibi geldi bana. Öyle kapris falan yapıyorsa bir an önce...
Bir maçta amatör olur burda10 no boşa bakıyoruz bu keremi kimse kesemez
RashicaHaluk Yürekli: "Şu bilgi çok net. Bizzat Galatasaray yönetim kurulundan alınmış bir bilgidir; Galatasaray, Tete ile hiçbir sorun yaşamadıklarını. Tete ile yapılan anlaşmanın tüm şartlarının tamamlandığını ancaj hukuki süreçle ilgili çalışmaların devam ettiğini söylediler."
10 no mu bakıyomusuz?10 no boşa bakıyoruz bu keremi kimse kesemez
10 no boşa bakıyoruz bu keremi kimse kesemez
dybala arti ndombele cekersek net sekilde ceyrek final garanti clde, buda cok yüksek gelir demek!
Yol tavrı kimeydi? Çıkarken taraftar ıslıkladı mı küfür falan mı etti? Ettiyse de haketti...kapris yapsın yapmasın hiç fark etmez bir an önce...
Tanju Çolak mıEfsane golcumuz bayernle anlaşma tamam gravenberch ikna edilmeye çalışılıyor demiş tabi sıkmıyorsa..Erden Beyin büyük hayali geavenberchmis kısacası
Melikşah yine bildi
Adamlar eleme turları oynadılar, bizden 1 fazla hem de şu ana kadar.Yav o değil de Faroe Adalarından bir takım nasıl play off oynuyor da Galatasaray 3 tane ön eleme oynuyor.?
hi-ken sukhranmi?Efsane golcumuz bayernle anlaşma tamam gravenberch ikna edilmeye çalışılıyor demiş tabi sıkmıyorsa
Bu k.oç un ölümü de cimbom yüzünden olacak bu ne kindir yawHaluk Yürekli: "Ali Koç 16 takımı destekleyip eşit dağıtım şeklinde 50 m TL kaybımız oluyor ama gerekirse buna katlanırız demiş. 8+3'de de bu iş böyle olmuştu."
Tanju muEfsane golcumuz bayernle anlaşma tamam gravenberch ikna edilmeye çalışılıyor demiş tabi sıkmıyorsa..Erden Beyin büyük hayali geavenberchmis kısacası
Melikşah yine bildi