Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu eleman daha dünkü çocuk yaşı 30 yoktur muhtemelen fakat anlamadığım kısım yayınlarda vs 1 allahin kulu bile buna nasıl haddini bildiremiyor

herkes biliyor

ama medyayı gözünüzde büyütmeyin baya ahbap çavuş üzerinden dönüyor ve para kazananlar için çok da önemli değil

şimdi bunu orhan uluca uğur gibi galatasaraylılar savunuyor

onlar da biliyor bence ne olduğunu ama işte ekmek parası diye susuyorlar

1691565824540.webp

Benim için maçtaki en kötü şey formanın arkasındaki reklam abi o nedir öyle yaaa birde beyaz renk abicim bunu neden şorta koymamışlar bana çok kötü göründü.
Ne o abi futbolcu ismi gibi bu kadar reklam çok fazla gibi.
birde isimler neden üstte değil abi
Formanın ciddiyetini kaybediyor gibi bence

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcu oynadıkça gelişir. Kralı bile olsa 2-3 sezon formaya hasret kalmış adamlara soğuk bakıyorum. Nelsson giderse Tanganga yerine daha hazır birini beklerim.

Bu ifbliler ciddi ciddi Nelsson'e yapılan faulde hakemi satın aldığımızı düşünüyor :asd: tasmalı köpekler

Dünkü maçtan çıkanlar:

- Kerem A. 10 numara oynar.
- BAY kendini mental anlamda cok gelistiriyor, rotasyonda sık kullanılmalı
- Yunusa çok yüklenmemek gerek, maçta guzel isler yaptı.
Üstad ne yaptı Yunus aydınlatabilir misin ? Daha oyuna ilk girişte saçma bir pres ile çalım yedi arkası bomboş kaldı.

Dünkü maçtan çıkanlar:

- Kerem A. 10 numara oynar.
- BAY kendini mental anlamda cok gelistiriyor, rotasyonda sık kullanılmalı
- Yunusa çok yüklenmemek gerek, maçta guzel isler yaptı.
Yunus konusunda sanki üzerinde baskı var
Bire bir pozisyonları oldu
Çek vur abi diyorsun
Kafayı kaldırıyor, boş adam arıyor
Destek olmak lazım

Zaniolo satilmadan rashica alinmaz artık. Zaniolo bile 11 garantisi yok. Hücumda alternatif çok su an. Önce 8 ve stoperi çözmek lazım. Zaniolo giderse öyle alinir rashica. Ama rashica da forumdaki kadar efsane topcu degil gözümde, aylardır norwiche teklif yok, bizi bekliyorlar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Norwch e teklif olmadığını bilmiyoruz. Hatta en azından fenerin teklifi olduğunu biliyoruz. Gelen tüm teklifleri rashica nın red etmiş olması ihtimali de var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt